BAB 16

Romance Completed 438055

THROWBACK ~

"Sayang,nak pergi mana? Kenapa tiba tiba buat keputusan macam ni?Sampai hati awak buat saya macam ni?" rayu Tengku Haiqal sayu.Hatinya terasa sangat pedih apabila kekasih hatinya itu secara tiba tiba ingin pergi dari hidupnya.

"Oii jantan!Kau sedarlah diri kau tu.Dasar noob dengan kaca matanya macam tu.Not my taste la,babe.Hahahaha." jawab Marissa dengan nada yang lantang.Meluat dia melihat lelaki di hadapannya yang duduk melutut di kakinya.

"Kenapa cakap macam ni?Selama ni apa yang kita lalui bersama,you nak pergi macam tu je dari hidup saya,sayang? I sanggup tinggalkan my family semata mata nak hidup berdua dengan you.Just you and me.Please,dont leave me alone.I ada you je sayang."

"Hey jantan.Selama ni kau tak sedar ke yang aku ni gunakan kau je.Aku cuma nak kan duit dan harta kau je.Tapi nampak gayanya kau ni tak ada masa depan pun kan,sebab mak bapak kau pun dah buang kau dan aku rasa better aku angkat kaki sebelum aku merana dan merempat macam kau.Tak nak lah aku hidup dengan lelaki macam kau ni.And one more thing,kau ni bosanla.Menyampah aku"

Marissa segera keluar daripada rumah itu.Tidak sanggup dia berlama lamaan di dalam rumah itu.Tiba masanya dia cari jantan lain pula mahu mengikis wang dan harta mereka cukup cukup.

End of throwback~

Tengku Haqiem yang ketika itu tersedar daripada tidurnya lekas mengesat tubir matanya.Turun air mata jantannya itu.Come on Tengku Haqiem,kau kan kuat,bisik lelaki itu di dalam hati.

Jam ketika itu menunjukkan ke angka 3:30 pagi,lalu menekan butang lif menuju ke tingkat bawah tanah.Dia keluar daripada lif itu lalu membuka tombol pintu bilik itu dengan perlahan.Jelas di hadapannya ada sekujur tubuh yang sedang tidur sambil memeluk kedua dua lututnya.Mungkin kesejukan dek angin malam.

Tengku Haqiem hanya memandang sepi wanita itu dengan pandangan kosong.Di dalam hatinya,terbit rasa dendam dan benci namun dia segera menepis perasaan itu lalu menutup pintu itu dengan kuat sehingga menyebabkan Mikayla tersentak daripada tidur.Dia mengesot ke belakang kerana terlalu takut dengan apa yang bakal terjadi.Hatinya terasa lega apabila suaminya itu tidak jadi mahu masuk ke dalam bilik usang itu.

Sejurus itu,dia kembali tidur dan dia berhasrat untuk mencari punca tentang perkara yang terjadi disekelilingnya esok hari.Lalu,mata nya kembali tertutup dan menikmati keindahan dan kedinginan malam itu sendirian dengan kesan dek kesakitan selepas teruk dikerjakan oleh Tengku Haqiem.

-

"Hey,sayang.Jom malam ni kite pergi club nak tak?Dah lama la sayang kita tak pergi," rengek Tengku Natasha manja.Tangannya yang putih itu melingkar di leher Tengku Haqiem kemas.

"Maybe esok boleh tak my baby,sebab penatla harini.I kena meeting lagi dengan Dato' Jamal.So dia nak I ada sekali untuk dinner malam ni,".pujuk Tengku Haqiem sambil mengusap pipi Tengku Natasha lembut.

"Okay,sayang.But you kena promise dengan I tau and one more thing,I nak sleep dekat rumah you tau" kata Tengku Natasha.

"No problem,my dear.Anything for my baby.I'm excited to sleep with you tomorrow." kata Tengku Haqiem sambil memegang erat pinggang ramping Tengku Natasha.

Tengku Natasha hanya tertawa geli hati melihat reaksi buah hatinya.Tidak sabar dia nak lakukan perbuatan terkutuk itu.Langsung tiada rasa bersalah atas dosa yang dilakukan.

Tengku Natasha menolak tubuh Tengku Haqiem jatuh hingga terduduk di atas kerusi pejabat.Nasib baik la tingkap pejabat lelaki itu kabur dan tidak dapat dilihat daripada luar.Kalau tidak jatuh reputasi pemilik syarikat itu apabila stafnya nampak nanti.

Dia membelai lembut wajah kacak Tengku Haqiem.Matanya menjeling manja.Dia meletakkan jari telunjuknya di bibir mungil lelaki itu.Dia mengusap lembut lalu ada ciuman hangat di bibir lelaki itu.Bibir Tengku Haqiem basah dek ciuman bibir Tengku Natasha.Bahagia sungguh hatinya.

Lalu,Tengku Haqiem pula mencium leher Tengku Natasha lama.Dikucupnya berkali kali.Terasa hangat disitu.Pinggangnya diraih dekat dengan tubuh Tengku Haqiem dan bermula aksi panas mereka di kerusi pejabat itu.

Lalu,Tengku Natasha segera membutangkan baju yang dipakainya.Dia mencium Tengku Haqiem lalu beredar kerana tunangnya itu perlu menghadiri meeting sebentar lagi.

thank for your support and btw novel ni x sesuai utk dibaca utk bawah 18 tahun

Share this novel

DHIA AMIRA
2022-08-13 14:40:44 

best crita ni even bru sparuh bab


NovelPlus Premium

The best ads free experience