Chapter 9

Romance Completed 566459

Thalia Rose hanya mendiamkan diri dan fokus menikmati makanannya sahaja.Dia mengunyah daging steak perlahan-lahan dan hanya menundukkan pandangan pada hidangannya sahaja.Matanya berbulu melihat Qistina Humaira yang duduk berhimpit dengan Mateen Darin pada seat di hadapannya.Mual melihat perilaku galak wanita itu yang seakan ingin menunjukkan kemesraan mereka.Thalia menyedut sedikit minumannya sebelum bergerak merapat ke arah kedudukan Hilman di sebelahnya.

Membesar mata Mateen melihat wanitanya berbisik sesuatu pada Hilman.Rahangnya mengeras,mata helangnya tajam menikam wajah dihadapannya memberi amaran.

"Maafkan saya,saya nak ke toilet sekejap"!Thalia bangun meminta diri dengan sopan.

"Sa...saya akan temankan Puan Thalia!"Hilman gugup berdiri sebelum menyusuli langkah Thalia.Dia yakin akan dikerjakan oleh tuannya nanti.Nampaknya dia perlu makan dengan lebih banyak untuk menyimpan tenaga tambahan.

"Hilman,saya lama sikit awak okay ke tunggu!"

"No problem puan,take your time!"

Thalia masuk ke toilet bukan mahu membuang hajat namun lebih kepada melarikan diri dari Mateen Darin dan Qistina Humaira.Hatinya sakit bila melihat kemesraan mereka.Ternyata Mateen sengaja menganiaya dan mengambil kesempatan ke atas dirinya.Maruah dirinya sudah lebur di tangan lelaki itu.Dia perlu mencari jalan segera untuk melepaskan diri dari cengkaman Mateen Darin.Dia tidak boleh berputus asa dan mengalah dengan menjalani perkahwinan seperti ini.

Thalia Rose keluar dari tandas mencari kelibat Hilman tetapi wajah Mateen Darin pula yang terhidang di depan mata.Lelaki itu kelihatan berdiri tegak sedikit jauh dari kedudukannya.Entah dari mana tiba-tiba muncul seorang lelaki yang berjalan tergesa-gesa dan merempuh badan Thalia Rose namun badan Thalia sempat disambar dengan tangannya sebelum Thalia jatuh terbongkang ke belakang.

"I'm sorry miss...I accidently bumped into you!"....Tangan lelaki itu masih kuat memaut pinggang Thalia agar bersandar di badannya.

"It's ok sir!"....Thalia mula tersedar dengan keadaan mereka dan berusaha untuk melepaskan diri.

"Get your hands off my wife!"

Thalia terkejut dengan suara lantang Mateen Darin.Tangan Thalia Rose ditarik untuk menjarakkan diri dari lelaki itu.Kini pinggangnya dirangkul erat oleh tangan besar Mateen.Terasa tangan Mateen meramas-ramas pinggang kecilnya.Thalia mengeluh,rimas dipeluk oleh Mateen.

"Oh!...Sorry Dato.Mateen I didn't know you had a very beautiful wife."

"Hi beauty,nice to meet you!..I'm Alan Lee".Lelaki itu menghulurkan tangan memberi salam perkenalan.Thalia hanya menundukkan kepalanya serta tangannya dibawa ke dada.

"How sweet of you,beauty".Lelaki itu senyum menggoda.

"Nice to meet you too sir...."Thalia tersenyum sedikit sebelum tubuhnya di dorong untuk bergerak meninggalkan lelaki itu.

"Seronok dapat berpeluk dengan lelaki lain?"Soalan berbentuk sindiran yang sangat menyakitkan hati. Thalia hanya mendiamkan diri.Dia tiada mood untuk melayan ragam Mateen Darin.

"Lepaskan tangan awak,saya rimas!..Nanti ada orang tengok lah!.."Thalia cuba meleraikan pelukan Mateen.

"I don't care!"...Mateen masih selamba memeluknya bahkan semakin kemas pegangannya.

Thalia hanya membutakan mata melihat jelingan tajam Qistina kepadanya.Dia kembali duduk untuk menyambung makan tengaharinya namun pinggan dan gelasnya sudah diangkat.Dia mengeluh perlahan kerana perutnya masih kelaparan dan steak itu sangat sedap.

"Excuce me,miss!"seorang lelaki berpakaian pelayan datang menghantarkan hidangan yang baru tetapi steak yang sama seperti tadi dan juga jus epal kegemarannya.

"Err.....thank you!"...Mata Thalia melirik ke arah Mateen yang memandang ke arahnya.Thalia menyambung kembali santapannya tanpa mempedulikan orang sekelilingnya.

"Thalia,I dengar you dah kahwin kan?"...So mana husband you?"Qistina mula memecahkan kesunyian di antara mereka.

"Mmmmm...Saya dah kahwin tapi sekarang dah pegang title 'Miss J'?" Thalia menjawab selamba malas mahu berbasa-basi.Lagipun itu kenyataannya yang dia kena telan.

"How about you, Maira?...Saya ingat awak kahwin dengan Mateen!"...Last time you......."

"Err you dah ada anak ke?"..Qistina terburu-buru mencelah percakapan Thalia menyebabkan tiga pasang mata memandang ke Qistina Humaira.

"Something fishy here"!..Mateen melirik matanya ke arah Hilman memberi isyarat melalui matanya.Kelihatan Hilman hanya mengangguk sedikit kepalanya tanpa sesiapa sedari tingkah laku mereka.

"Saya tak ada anak dan saya belum merancang nak ada anak dengan siapa-siapa pun!"

Wah jawapannya kali ini sangat memanaskan keadaan.Mateen tajam memandang ke arahnya namun dia tidak berminat mahu melihat ke arah lelaki itu.Dia lebih berminat untuk berbual dengan Qistina.

"Maira kenapa awak belum kahwin?"...Calon dekat sebelah awak masih single?"..Thalia semakin berani mengaitkan Mateen dengan Qistina.

"Why don't you marry with me,Rose?"...Let's get married!"...Mateen menyoal sambil jari telunjuknya mengarah pada Thalia.

Thalia Rose tersedak kerana tertelan ketulan daging yang tidak sempat dikunyah dengan betul.Hilman di sebelah kalut ingin membantu tetapi jelingan tajam dari tuannya membantutkan niat murninya itu.Mateen bangun dari duduknya menepuk dan menggosok belakang Thalia Rose sehingga wanita itu kelegaan.Air disedut laju menghilangkan perit ditekaknya.

"Are you orait,sayang?"Mateen spontan bertanya sambil melihat wajah Thalia yang kemerahan.Thalia hanya tunduk mengangguknya kepala.Qistina Humaira pula sudah masam mencuka melihat layanan Mateen Darin terhadap Thalia Rose.

Mereka bergerak keluar dari bangunan Hotel Grand Hyatt hampir pukul dua petang.Qistina Humaira tidak ikut serta dengan mereka jadi mereka pulang ke office semula.Kali ini Thalia di bawa masuk melalui pintu hadapan syarikat.Thalia Rose sempat melihat ke arah meja menyambut tetamu terpampang besar nama syarikat MAARIN RESOURCES BERHAD.

Ruangan lobi syarikat kelihatan seperti ruangan hotel-hotel terkemuka,tidak kelihatan seperti sebuah syarikat.Langkah mereka menarik banyak mata untuk terus mengekori sehingga mereka ditelan perut lif.Matanya melirik ke arah Mateen yang berdiri tegak di sisinya manakala Hilman berada di hadapan mereka.Thalia begitu ingin mengetahui identiti sebenar Mateen Darin.Kenapa sangat berbeza dengan Mateen yang dia kenali dulu.Mungkin juga lelaki didepannya ini seorang penyamar?

"Siapa awak sebenarnya Mateen?"....

"Awak tak pernah jawab soalan saya?"....

"Saya yakin,awak bukan Mateen yang saya kenali dulu!..Awak penyamar kan?"

Soalan Thalia Rose hanya disambut dengan tawa yang kuat bergema di dalam lif.Hilman sendiri terkedu sekejap kerana sudah lama bunyi tawa seperti hilang dari hidup Mateen.Seingatnya selama dia setia di sisi Mateen tidak pernah sekalipun dia mendengar tuannya ketawa hanya senyuman sinis bermain dibibir lelaki itu.

"Mmmm....."

"Yakinnya kamu......!"

"Kahwin dengan I dulu,baru you akan tahu siapa I sebenarnya!"

"Saya tak nak kahwin dengan awak!"Bentak Thalia laju.Lupa sudah dengan kejadian tumbukan di lif pagi tadi.Hilman sudah mengeluh bila mendengar pertelingkahan mereka.Apa lagi akan jadi sekejap lagi ni,hatinya mengerutu sendiri.

"Tinggggg....."

"Hilman,nanti bawa masuk borang untuk urusan nikah bagi pada puan untuk di isi..."Siapkan hari ni,esok boleh proceed!.

"Baik,Tuan!"...

Hilman kebingungan sendiri,semua urusan berkaitan pejabat agama dan dokumen pemohonan pernikahan sudah di proses dua minggu yang lepas selepas kes penceraian antara Thalia Rose dan Nazrin Haqq selesai.Tarikh pernikahan pun sudah ditetapkan hujung minggu ni,semua Pak Long Mateen yang merupakan atasan dipejabat agama yang uruskan urusan pernikahan mereka.Jadi borang apa yang perlu dia bagi pada Thalia Rose.Akhirnya dia printkan borang permohanan nikah melalui online untuk menjadi bahan mainan Mateen Darin

********************

"Mateen!"..

"Saya tak nak kahwin dengan awak!"

"Saya tak kenal awak!"

Thalia cuba mengajak Mateen berbincang.Dia berdoa Mateen lembut hati untuk membebaskan dirinya.

"Aa...awak boleh kahwin dengan Qistina!..Dia sukakan awak dari dulu lagi..Please Mateen!..."

"Family awak pun belum tentu nak terima saya sebagai ahli keluarga awak!"

"Nanti nama family awak rosak sebab kawin dengan janda macam saya!"

Berjela-jela Thalia Rose memberi alasan tetapi semua yang dia cakap adalah perkara yang betul.Jadi Mateen perlu dipertimbangkan semua perkara.Mateen hanya menyandarkan kepalanya di dada kerusi dengan menutup matanya mendengar kata-kata Thalia Rose.

"You lupa siapa yang merayu suruh kita kahwin?"

"You ingat I akan lepaskan you kalau you tak nak kahwin dengan i?"

"In your dream dear."Mateen berkata sinis.

"Aaaaaaa...."Thalia menjerit kerana stress.

"Tok....Tok....Tok...!"

"Come in Hilman!"

"Tuan,ini borang permohanan nikah!"

Thalia yang sedang beremosi terus merampas borang di tangan Hilman dan terus mengoyaknya dihadapan Mateen Darin.Keberanian Thalia mencabar ketenangan Mateen sebentar tadi.Sekelip mata wajah Mateen berubah menjadi merah padam.Matanya bagaikan mahu membaham Thalia Rose.

"Then,you'll be my mistress forever!"

"Serve me right now!"Mateen melangkah luas ke arah Thalia Rose.Tangan wanita itu dicengkam kuat dan dibawa secara paksa ke ruangan peribadinya.Hanya Mateen yang boleh masuk ke ruangan ini menggunakan imbasan anak matanya.

"Hilman!...Kau boleh keluar.!"

"Tap....tapi tuan.."

"Keluarrrrr".....Mateen dah mula mengamuk.

Thalia masih meronta-ronta mahu melepaskan diri.Tangan dan kakinya yang kecil menggila memukul dan menendang Mateen.Stiletto yang dipakai entah terbang ke mana.Mulutnya menjerit kuat bila Mateen mula melepaskan bajunya satu persatu.

Mateen menjadi sangat marah bila Thalia Rose masih menolaknya walaupun dia berjaya menakluki tubuh badan Thalia.Apa yang menyebabkan Thalia Rose tidak mahu bersamanya sedangkan mereka pernah berkongsi rasa cinta yang sama.

Kali ini Mateen memang tidak akan bertolak ansur,dia akan melakukan semahunya pada wanita ini.Tubuh Thalia di dorong kuat ke arah tempat tidur.Thalia yang masih bersemangat melawan terus berdiri di atas tilam.Kaki dan tangannya naik lagi memukul dan menendang.Wajah Mateen tidak ketinggalan turut dipukul.Dia sudah tidak kisah apa yang akan terjadi pada dirinya.

Mateen hanya menahan segala serangan Thalia Rose tanpa membalas pukulan.Bila mendapat peluang tubuh kecil itu segera dihumban ke tilam.Sebelah tangan Mateen yang besar menahan di bahagian leher Thalia dan sebelah tangan lagi meraba ke dalam skirt menarik keluar seluar kecil yang menutup tempat nikmat Thalia Rose.Cekikan dileher Thalia menyebabkan wanita itu bernafas dengan tidak teratur.Bila Thalia Rose terbatuk-batuk Mateen melepaskan tangannya dan terus menyorong masuk kejantanannya tanpa basa-basi.Tindakan kasar Mateen menyebabkan Thalia menjerit kuat.Dorongan demi dorongan yang bertenaga di sertai dengan hentakan yang kuat menyeksa Thalia hingga wanita itu menangis.

Thalia beberapa kali mengalami klimaks dengan perbuatan kasar Mateen namun lelaki itu tetap meneruskan hentakan tanpa mempedulikan tangisan dan rintihan kesakitan Thalia.Pelbagai posisi digunakan oleh Mateen untuk mencapai kepuasannya.Thalia hampir-hampir pengsan saat pelepasan benih lelaki itu ke dalam tubuhnya.Hari ini Mateen memperlakukannya penuh kekasaran sepanjang aktiviti mereka malah Mateen tidak menciumnya sama sekali.

Share this novel

Lisa Halik
2022-02-06 21:50:49 

rasakanlah thalia,cukup baik matren nak nikah tp tetap di tolak jg


NovelPlus Premium

The best ads free experience