BaB 24

True Story Completed 19914

Farah yg sedang kegersangan pabila berada dibilik hotel dia mahu tubuh badannya di perlakukan segera oleh shah.shah membukakan keseluruhan pakaian farah hingga tiada seurat benang lg.lalu mereka melakukan aksi2 ganas seperti biasa.dlm pd masa shah menghenjut farah,shah telah mmbayangi awek yg dijumpai semasa dlm disko td.lg mndatangkan horny dikotak fikirannya.sepanjang mereka berada dibilik hotel ini,shah telah menghenjut2, menggentel,menjilat,menghisap,menyedut2 biji,buah dada dan bontot farah dgn rakusnya,sehingga lunyai farah dibuatnya.sebanyak 11 round farah kena baham dgn shah.hampir tiada tenaga lg mereka berdua,x tido langsung farah dan shah,rasa mcm x puas klu mereka tido,esok dh nk check out,terasa macam rugi pulak,blik nnti bole tido dirumah masing2.semasa farah hendak mandi bersihkan dirinya,mnjerit farah memanggil shah..bergegas shah mndapatkn farah dibilik mandi...."tgk ni...farah dh period,syukur farah x pregnant"...terasa lega dihati shah,lalu shah mencium didahi farah tanda syukur..."ada pad x?shah mnyoal..."ada mmng sentiasa standby dlm handbag"...farah mnjawab...

Sampai dirumah pukul 2 ptg,shira masih berada ditempat kejenya,shah mngambil kesempatan utk tido sepuas2nya.nasib baik juga shah ambik mc ari ni.semasa check out td pukul 12 tgh hari,bawak farah gi mkn dulu,baru shah hantar farah blik kerumah makciknya,oleh kerana terlalu mengantuk dan penat,tido la shah dgn lenanya tnpa memikirkan apa2 lg.terbangunnya shah,dia melihat jam,sudah pukul 6.30 ptg,tp shira masih tidak kelihatan lg dirumah.line clear bini x blik kje lg,lalu shah teringatkan awek mlm td,di capai name kad yg berada didlm poket seluarnya,tnpa mmbuang masa,shah terus menelefon nombor yg tertera di kad itu melalui telefon bimbitnya.kedengaran suara manja awek tu."hello,saya shah balak yg mlm td awk bg name kad pd saya..."ooo u..just called me mimi,hye salam perkenalan..." u bz ke?u buat apa ye?bilalah agak2nya kita bole bertemu lg?..."anytime,sebb i pun x keje,stay at home je..."mlm ni bole?..."bole kita jmpa kt tmpat semlm pukul 12 pm...."ok i will be there tonight...bye...x sudah2 shah,makin mnjadi2 perangai gatal nya tu.mcm x puas2 nk mnjahanamkan perempuan2.jahat sungguh.x tahu lah bila nk bertaubat,lpas satu satu dia buat hal.

Shira tiba dirumah pukul 7 mlm.terkejut shira yg suaminya ada dirumah."eh cepat abg blik?..."td lg dh blik,nnti nk kuar blik ada function kt coffee house,abg kena standby monitor staff,yg syg blik lmbat knapa?...."ermmm jln jem,biasa lah,ada eksiden kt depan jln tun razak tu,tu yg sangkut lama td"...."oooo dh la gi la mandi ke,solat,mkn,lpas tu rest la syg"..."maybe esok balik kot,tp tgk keadaan la,x jnji bole blik mlm ni ke x"....menipu je la keje shah kt isterinya.shira ni dh mls nk ambik port lg,biarkan je la,selagi bole bersabar...sabar,klu dh hilang sabar jgn di cabar,apa pun bole berlaku sekelip mata.lagi pun...hati shira sekarang ni,dh tawar pd suaminya.sebb perangai shah la yg hati shira dh jd tawar.tp belum lg mnjadi benci.settle semua,mandi,solat,mkn shira minta diri kt suaminya utk tido,letih...letih disebbkan keje,letih tempuh jem ptg td dan paling letih dgn sikap suaminya.shah masih menunggu jam pukul 10,baru dia nk gerak.di fikiran shira pulak,function apa mula tgh mlm begini.merepek,ahhhh lntak kau la shah,Allah tu sentiasa ada,Allah x pernah tido.bahana mkn diri nnti jika selalu menipu isteri.bisik hati shira sebelum melelapkan matanya.

Terpacak shah di dlm modesto's tu sambil matanya mencari2 mimi,tidak pulak kelihatan mimi.shah mencari tmpat utk duduk.hujung tepi cermin ada sebuah sofa dan meja kosong disitu,lalu shah kesana utk merehatkan dirinya sementara menunggu kedatangan mimi.air coke dan semangkuk fun fries yg di order shah telah pun tiba,sedang asyik shah mnjamu selera,tiba2 mata shah terpandang kelibat mimi yg sedang juga mncari2 dirinya.lalu shah bgn dan mncapai tgn mimi lalu dibawanya ke tmpat duduk.air coke di order lg utk mimi,smpai x bole nk brckp,sebb terlalu kuat sound muzik,hingga tidak dpt kedengaran suara antara satu sama lain,lantas mimi bgn dan duduk rapat bersebelahan shah,sambil mnggesel2kan buah dadanya ke lengan shah.dh la mimi pakai seksi gila.mimi berbisik di telinga shah..."u free smpi pukul berapa?...."anytime pukul berapa pun bole"...."jom lepak kt luar"...mereka terus keluar dari situ."haaaaa ni bru bole ckp,clear kn"....shah pula mengangguk tanda setuju.mereka berjln menuju kearah restaurant yg berdekatan.mulalah mereka berkenal2 lan.mimi umur 27 thn tidak bekerja tp perempuan simpanan dato.mimi seorang yg suka berterus terang dan tidak suka berselindung,mimi menyatakan yg dia bosan melayan dato yg dh tua tu,mimi hanya nk kn duit dato tu aje,cuma mimi nk cari lelaki yg hensem2 utk pemuas nafsunya.dgn dato tu,mimi sekadar menadah je,but no feel at all.dgr begitu saja,terus shah mengatakan yes i will do anything for u....haaaa gitu,jantan bangsat ni.mimi tergelak kecil melihat shah berkata begitu."but next week la u dtg kondo i,next week dato x de sini,dia out station oversea,apa2 i roger u"..."ok i will wait for your called"...bersembang sakan mereka sehingga tidak sedar jam sudah melonjak ke pukul 6 pg.lalu masing2 minta diri utk pulang.

Difikiran shah kali ini...ok jugak betina ni,aku dpt henjut puki dia,bole jugak ketuk duit dia,ye la betina simpanan kn mesti byk duit dato tu bg,aku akn layan dia sepuas2nya dgn baik,lg pun x rugi henjut dan main puki dia,dia mmng cantik macam model superstar minah saleh,cantik beb pucuk di cita ulam mndatang...tunggu ye cik mimi tunggu......masanya akn tiba.ambik mc lg ari ni si shah,sebb mngantuk x cukup tido,ermmmmm ntah la.baik aku let go sue,aku let go farah,dia org pun bukannya mndatangkan hasil utk aku,aku pulak perabis utk dia org belanja mkn minum segala,hah semak la,baik kali ni aku stay dgn mimi sorang je,puki dpt duit pun bole dpt.klu mcm ni,aku x payah keje pun duit masyuk...baik aku senng2kn diri,x lg jumpa sue ataupun farah,tp tunggu skit ari lg aku akn jlnkn lakonan drama minggu ini,bukan senang nk bg mimi percayakan aku,aku yg kena pndai mainkan segala peranan,kata hati kecil shah...punyalah jahat pemikiran shah.dh mcm nk jd gigolo....

Share this novel

Guest User
 


NovelPlus Premium

The best ads free experience