BaB 27

True Story Completed 20002

Majlis pernikahan dan persandingan norri berjln lancar,shira yg mnjadi pengapit norri,mereka mnjadi semakin akrab selepas masing2 membuka cerita dari hati ke hati.tu la bak kata org,x kenal maka x cinta.meriah sgt majlis perkahwinan norri.shira berasa gembira apabila berada disisi norri,begitu juga norri terhadap shira.barulah shira mngerti yg selama ini,shira hanya mmperbodohkan dirinya sendiri.x sangka yg perangai mertuanya begitu teruk.tp x mngapa,teruk2 pun x de la smpi maki hamun umi terhadap shira sebelum ni.apabila majlis telah selesai,norri minta izin suaminya utk keluar bersama shira,oleh kerana keesokkan harinya shira dh nk blik ke kl.dgn keizinan suaminya,dan begitu juga dgn along norri mmbawa shira kerumah ibu kwn sekolahnya,yg sememangnya makcik tukang urut peranakkan...norri syg kan shira,dia x nk shira x bole hamil disebbkan oleh perbuatan jahat maktehnya yg mmberi shira mkn jamu empil itu.takut rosak peranakkan,patut x bole hamil norri berkata.nnti2 takut belakang hari,makteh nya gila,suruh along nikah lain pulak,disebbkan shira x bole beri zuriat pd along.bukan betul sgt maktehnya tu.jenis kejap ckp lain,ckp suka pusing2 bg org lain pening.

"Makcik ni sepupu saya,bole x tlg tgk kn peranakkan dia,elok lg ke tidak?saya risau lah,sebb dh nikah 10 thn tp masih lg x hamil"..."meh sini buka semua bju,pkai kain batik tu,dan baring sini"....shira hnya menurut saja.makcik tu mula mngurut seluruh tubuh badan shira dan akhir sekali diperut shira diperanakkannya.di fikiran shira...ya Allah terima kasih kau pertemukan aku dgn norri yg berhati mulia ni,baik sungguh layanan norri pd diriku.mngapalah lmbat kau pertemukan kami berdua?....hampir sejam setenggah shira diurut."nnti bila2 senng dtg lg la berurut,x bole sekali urut,pling tidak kena 3x ni"..."sepupu saya ni dri kl,bila dia ada cuti dia akn blik sini,saya akn bawak dia lg kesini ye makcik"....norri mmberikan duit sebanyak RM 70 pd makcik tu,"x pe shira,anggap je norri belanja shira ye,norri nk shira sihat,nk sama2 ada ank nnti"....shira memeluk norri,dibalas juga oleh norri pd shira.shira mngucapkan berbanyak2 terima kasih pd norri,norri mnyambutnya dgn penuh senyuman."mana daaa korang berdua pergi ni"....soal uncle pd norri..."alaaa yah norri bawak shira jln2 minum2 kjap,esok shira dh nk blik,nnti rindu"...semua yg ada disitu tergelak melihat norri dan shira.pd mlm itu,mlm pling bz,semua nk berkenalan dgn suami norri,jdnya norri berpakat dgn along suruh bersembang2 dgn suaminya dan mnyuruh suaminya tido dgn sepupu mlm tu,sebb norri nk tido dgn shira last mlm tu...along pulak sempoiiii....bole je...so on la....jdnya dpt lah norri tido bersama shira pd mlm itu.mlm last...sebelum shira blik kl keesokkan arinya...yeayyy!!!

Norri dan shira seperti tidak puas utk bersama,tu la lambat sgt berjumpa ni la jadinya.masing2 dh ada laki,payah dh...mcm shira bole la dh hmpir 10 thn,ni pengantin baru ni...adoiiiiiyaiiiii....mmng x puas nk berkawan2 lg....rasa nk berkepit je...norri berpesan pd shira...klu ada apa2,bgtau norri,norri bole sama2 cari jln penyelesaian.lg pun norri kn sepupu along,x kn norri nk tgk shira berduka.no way norri x benarkan sesiapa lg menyakitkan hati shira.mlm itu mereka bersembang hampir ke pukul 3 pg.dpt terlelap dlm 3 jam pun jd lah bg mereka berdua.dihati shira mula merasakan seperti ada satu kekuatan yg baru,norri telah membuka mata hatinya yg tertutup selama ini.terasa dihati shira ingin cuba berbuat sesuatu,jgn takut kehilangan jika kita berada dipihak yg benar.tibalah masanya utk mereka berangkat pulang ke kl dgn diiringi oleh semua family dijohor.dlm kesedihan dihati norri trhadap shira.

Dalam perjalanan pulang ke kl,shira mngelamun jauh dan panjang hingga tertidur shira,oleh sebb mlm semlm x cukup tido.lg pun semua org juga dlm agak keletihan tiada mood nk bersembang dlm kereta.sehinggalah smpi di rumah umi,tukar kereta kembali dan terus pulang kerumah.setibanya shira dan suaminya dirumah,mereka membersihkan diri lalu mereka merehat2 kn diri dan terus tido.keesokkan harinya,shira dan suaminya banyak mnghabiskan masa bersama oleh kerana mereka masih lg bercuti.shira ada mnyatakan hasratnya pd along yg dia ingin kerumah mamanya utk mnghabiskan cutinya dirumah mama.dengan keizinan suaminya,shira mula mngemas2 pakaian yg hendak dibawa kerumah mama.lagi pun along mula bekerja ditempat baru konon konon outstation tu,pd esok hari.dh la x blik umah padahal kena stay dgn mimi.shira masih lg byk cuti yg dia perlu dihabiskan semasa dlm tempoh resign tempat kje lamanya.semasa shira berada bersama mamanya,shira telah mnceritakan hal yg berlaku masa bersama norri,segalanya diluahkan pd mamanya.terkejut juga mamanya mndgr cerita dari norri yg disampaikan oleh shira."tu la kakak,mama no komen lebih2,sekarang ni,terpulanglah pd kakak,apa yg kakak fikir baik utk diri sendiri,mama nk kakak buat yg terbaik saja"...shira hnya senyap mndgr nasihat dri mamanya."kakak klu nk buat apa2 keputusan,fikir sedlm2nya dulu,jgn mnyesal dikemudian hari,masa masih pnjang kedepan tu pun klu Allah masih pnjangkn umur kakak"...

Hari bergnti hari,masa brganti masa,shah yg sudah bersekedudukan dgn mimi mmng dh x ingat apa2 psl umh tangganya,hnya bergelumang dgn dosa yg dibuat bersama mimi.langsung x memikirkan keadaan isterinya,mmng di abaikannya.cantik kondo yg didiami oleh mimi,shah amat selesa berada disitu.kelihatan ada swimming pool berada dibawah.kini mimi dan shah bebas utk melakukan apa saja dirumah oleh kerana dato tiada di kl.mereka melakukan aksi2 sex disekitar ruang tamu,dapur,bilik air dan dibilik tidur.dengan mimi ni,permainan sex nya berlebih2 smpi tahap,mimi juga suka dijolok bontotnya oleh shah.tahap porn star mimi ni,dia perlukan kepuasan sex dlm dirinya bersama lelaki yg di idam2kn selama ini.ye la dato tua tu hnya utk wang...begitulah pabila dia berkehendakkan sex tidak kira diwaktu period pun bole ditibai oleh shah.syaitan telah mngusai diri,sehingga shah dh tidak dpt mngenal erti geli lg trhadap benda2 semacam gitu.mimi dan shah saling syg mnyayangi diantara satu sama lain.disebabkn aksi sexs ganas trlampau jugalah timbulnya rasa kasih syg antara mereka ni...klu dh jenis berfikiran sex nombor satu dijiwa,inilah jadinya,nikah je la dgn pelacur.sama2 jahat perangai...sesuai....

Share this novel

Guest User
 


NovelPlus Premium

The best ads free experience