BaB 21

True Story Completed 20042

Shah sudah beralih arah terhadap farah pula.langsung tidak mengendahkan lg diri sue.sue yg mnjadi semakin geram melihat kelakuan shah terhadapnya."u ni dh knapa?lngsung x ambik peduli hal i,i sakit ke apa ke,u buat dek je"..."i bz la sue,x de masa,sorry klu buat u sentap"...i dgr u rapat dgn budak lounge tu,betul ke?selalu mkn kt cafe sama2,mata yg memandang ramai tau kt sini"..."salah ke i nk mkn dgn dia?u sape nk mekak2 dgn i?u bini i ke?x kn...so baik u blik section u,gi buat kje,nnti ada masa kita slow talk,i said go"...dgn hati semakin geram,mnghentak2 sue brjln menuju ketingkat ats dibilik officenya.terus sue mncapai telefon yg berada di ats mejanya,lalu menekan ext club lounge dan minta mahu berckp dgn farah."hello u farah?..."yes im farah..."..."im sue from bussiness centre,i nk tnya u skit bole?..."hye sue,bole2 apa salahnya"..."ada apa ye u dgn shah,selalu gi mkn sama2 kt cafe?..."oh sue sorry,setakat mkn je x lebih2 pun,lg pun sama2 f&b side kn,byk juga la nk kna tnya shah tu"..."oic,ok listen on me,i tell u now,dont to be close with him,pls..."..."ok sure sue,sorry i wont be close with him anymore"..."good..ok bye"...terasa gerun di hati farah seketika.eh siapa ye sue ni dgn shah?adakah wife shah?farah tahu yg shah ni husband org,tp...x kn sue kot...farah nk cuba tnya pd staff2 lama mengenai shah tp trbatal niat,takut di tuduh apa2 pulak nnti.nnti2 la farah tnya sendiri pd tuan badan,lg mudah.kebetulan shah mngajak farah utk lunch,farah menggeleng tanda tidak mahu,shah mnjadi agak pelik."nape ni,x sihat ke?..."x nk la takut nnti wife u marah"..."hah,pe ni,bila pulak wife i knal u?..."eh bukn ke sue tu wife u?..."whattt!!!sue,oh no no no,sue hnya kwn kje je,tu ats tu office dia",sambil menunjuk jari ke arah office sue.farah hnya mendongak melihat."tp knapa sue call sini td mcm marah je farah gi mkn dgn shah kt cafe,u all ada apa2 ke?..."x pe la nnti i settle dgn dia,now jom kita gi mkn"...farah dgn berat hati nk ikut,tp ahhh lntak lah,shah ni pun bukn hak dia,jd...farah pun pergi juga ikut shah akhirnya.

Terasa cemburu dihati sue melihat shah bersama farah mkn bersama dicafe.dh bgtahu jgn rapat dgn shah,tp masih lg degil,dh gatal puki agaknya betina ni,nk kena sungguh dgn aku nnti.alahhh bukn apa,sue ni takut klu shah terjatuh hati dan termain dgn farah tu,kn shah ni pro klu bab2 sexs ni,pndai sgt memuaskan perempuan,pndai cari suis kepuasan bg perempuan.batang,jari dan lidah power shah tu la yg membuatkan sue rasa x bole nk berpisah dgn shah.tu yg mkin membara2 cemburunya.semakin hari semakin rapat shah bersama farah,farah mulai terasa mnyayangi diri shah,sehingga farah dh x kisah bila bercinta dgn suami org,jnji isteri shah x tahu.shah sentiasa mngambil berat akn diri farah,selalu mnghantar pulang,keluar bersama,alahhh senng ckp,gi dating lah...dan mkn bersama di luar.farah tinggal bersama makciknya di ampang indah,jd shah x bole la sewenang2nya nk keluar masuk dlm umh tu mcm masuk umh sue sebelum2 ni.satu ari tu,kebetulan hari cuti shah dan farah jatuh pd hari yg sama,maka shah mengajak farah check in di salah sebuah hotel di kawasan bukit bintang.mereka mnghabiskn masa bersama didlm hotel tersebut.pd mulanya,farah takut,ye la x biasa,ank dara sunti lg tu,tp oleh kerana farah trlalu syg pd shah,jd terjadilah perkara yg tidak diingini berlaku.

Oleh kerana syg,diturutkn juga kehendak hati.shah membelai2 rambut farah,sambil mencium2 mnja di telinga dan di leher farah,farah di rangkul oleh shah di ats ribanya,lalu tgn shah meraba2 mngusap2 lembut ke tubuh badan farah dan shah membuka butang bju farah sehingga terbuka luas bju farah kemudian shah membuka butang seluar jeans yg dipakai farah dan menariknya keluar.dibukanya tali bra hingga menampakkan buah dada farah yg masih tegang.shah mencium2 buah dada farah dan menghisap puting farah yg masih berwarna merah jambu,berdegup kencang nafas farah menahan nafas.shah mengangkat farah ke ats katil sambil menyelak ketepi panties farah dan jari shah mula memainkan peranan ke biji farah,apabila tersentuhnya jari shah pd biji farah,terasa basah disitu,jari shah mulai menggentel2 lembut,sehingga farah menggeliat2 seluruh tubuhnya."sedap x syg"..."sedap abg,farah suka ooohhh aahhhh aahhhh abg"...shah kebawah utk menjilat2 biji farah dan sekaligus menggentel2 biji farah dgn lidahnya.terpancut air farah,wow hati shah puas melihatnya.lalu shah meniarapkan tubuh farah dan shah mengangkat sedikit bontot farah,sekali lg shah menggentel2 biji farah dgn jarinya.farah menggerang2 dri suara perlahan hingga kuat kedengaran.shah menggentel2 lg,sambil shah memasukkan lidahnya kedlm lubang bontot farah dan lidah shah menggentel2 disitu,betapa makin mengerangnya farah saat itu,lalu shah menukarkan posisi dgn shah bersandar di kepala katil,tubuh badan farah bersandar di badan shah dihadapannya,shah menggankangkan farah lalu disambung menggentel2 biji farah sehingga terpancut2 farah dibuatnya.shah memusingkan kepala farah serta badannya,lalu menyuruh farah mengolom batangnya,farah mengolom batang shah."abg besar nya,panjang nya,rasa trcekik nk muntah"..."slow2 ye syg"..."but nice your dick abg"farah mengolom2 sambil tgn farah meramas2 buah dadanya sendiri,shah yg terasa terangsang ketika itu,lalu dibaringkan farah,lalu menjolok lubang faraj farah yg masih sempit lg,ank dara lagi la katakan.farah yg menahan kesakitan apabila dijolok oleh shah,akhirnya pecahlah dara farah buat pertama kalinya.farah terasa sakit,tp dlm pd sakit tu ada sedapnya,sehingga mereka melakukan sexs sebanyak 7 kali.

Sue dan shah bertemu sewaktu mereka habis kje di parking tempat sue memaking keretanya."i miss u a lot's darling,u x rindukn i lg ke?..."bukn i x rindu,i rindu juga"..."knapa lama dh u buat x tahu dgn i"..."im sorry love"...tgn shah mengusap2 belakang badan sue,lalu shah mencapai key car dari sue dan shah mmbuka pintu kereta,dan menarik tgn sue duduk dibahagian belakang.tanpa membuang masa,shah telah memuaskan nafsu sue seperti sebelum ini.sue merasa keghairahan dgn jari jemari shah."ooohhh darling aaahhhhh i miss your finger aahhhhhhh"..."fuck me pls,i miss your big and long cock"...dgn segera sue duduk diats shah yg duduk bersandar lalu sue menhenjut2 sehingga masing2 merasa kepuasan."thanks darling puaskn i,i rindu jari power u"...shah hanya tersenyum tanpa berkata apa2.sejak dari hari itu,sue jd mkin x kisah dgn sape shah nk gi mkn ke keluar ke,jnji shah masih tetap mahu melayan nafsunya,difikiran sue,jnji shah bg kepuasan pd aku bila aku berkehendakkannya,dh cukup memadai,selagi aku x brjumpa dgn lelaki yg lebih pandai sexs dari shah,aku akn stay dgn shah walau apa pun terjadi.mmng payah nk dpt lelaki yg pandai memuaskan nafsu sexs wanita,selalunya lelaki hnya nk suruh wanita je melayan dia,tp tidak pd shah.shah pandai mainkan peranan.

Shira yg semakin hari semakin terasa jauh disisi suaminya.asyik bz je,time offday pun keluar ada hal katanya,bila masa nk bermesra2 mcm dulu2.hidup dh seperti org bujang pulak suaminya itu.dan lg suaminya kini keluar masuk rumah ni mcm hotel pulak.kurang mesra,kurang nk mkn mknan yg shira msk,kurang nk bercakap,seperti buat hal masing2,kau kau aku aku.mcm gitulah nmpak dari gayanya.sehingga shira takut nk menegur suaminya,nnti klu tersalah tegur mulalah suaminya melenting x tentu psl,baling segala brg yg ada dekat padanya,ataupun terus keluar rumah meninggalkanya sendirian berhari2.shira jnis yg x suka bergaduh atau meninggikan suara pd suaminya.along dh jd org lain,tidak seperti along yg dulu.ntah apalah yg dibuat kt luar tu,dgn siapa?...persoalan yg masih tiada jawapan.jdnya shira hanya buat x tahu saja,shira cuma mengikutkan saja apa yg suaminya nk buat.dlm hati shira cuma satu...klu buat hal yg x elok,jwblah dgn Allah nnti,kita semua hidup x kn lama.shira hnya memohon agar Allah sentiasa melindungi dirinya daripada berbuat dosa2 besar ataupun dosa2 kecil.sejak shira disandingkan semula oleh umi,shira mula perbanyakkan membuat solat sunat taubat.tanpa diketahui oleh suaminya sendiri.macam mana nk tahu,asyik x melekat kt umh.

Share this novel

Guest User
 


NovelPlus Premium

The best ads free experience