BaB 6

True Story Completed 20002

Masih menunggu di taman permainan kanak2 yg berhampiran dgn rumah shira.jarum jam ditgn menunjukkan sudah pukul 9.30 pg,bayang along pun x kelihatan lg.shira yg mengenakan pakaian jogging pd pg sabtu ni,berambut ikat tinggi,berseluar ketat paras lutut,berbaju tshirt longgar,berkasut sukan,simple gitu pun dh nmpak cantik,ye la shira mmng cantik dan menarik.dpt jugak la shira berjogging sekejap.jadi lah...jnji keluar peluh.baru je shira melabuhkan punggung di buaian,kelihatan along sedang menuju di taman tersebut."lama dh ke tunggu along,sorry along trlajak tido"..."lama la jugak hampir 1 jam setengah pun"..."nah ni along ada bli air kotak,minum la dulu"..."thanks long,mcm tau2 je shira tgh kehausan"..."so nk sembang kt sini ke,atau kt mc'd nnti"..."hal yg ni,shira bg tau kt sini je la,hal yg satu lg,nnti masa kt mc'd ok long"..."im ok je,mcm serius je ni,pe kes beb"..."Bismillahhirohmannirrohim...along,shira nk minta maaf byk2 dari hujung rambut sampai hujung kaki"..."pe hal ni,shira..."..."along siapa suhaila"?,tergamam seketika si along mndgr nama itu,"mana shira tau dgn nama tu?..."along kenal intan"?..."ya nabi muhammad,budak ni,hey shira,mana shira kenal dgn dia org tu"?..."farah siapa pulak long"?..."ya rabbi budak ni,shira!!!,pe hal ni"...shira pun mula lah bercerita satu persatu pd along,apa yg dh terjadi...dari A to Z shira terangkan pe yg sebenarnya berlaku.terdiam along seketika sambil menepuk2 dahinya sendiri."shira suhaila tu sebenarnya ex gf kwn along,dia org kenal masa hari pertandingan sukan antara sekolah dia dan sekolah along,dia org bercinta,sampai satu tahap,kwn along tu,...minta along tlg tuk tgk kan yg suhaila tu betul ke baik atau x,..along try tackle dia,rupanya suhaila tu melayan,...dan2 dia perasan diri yg along suka pd dia,pada hal kita org saja je nk tgk hati dia,rupanya berpaling tadah",...kwn along blah tinggalkan dia,so...x kn la along nk stay pulak,dh tentu along ni penolong member"..."ooo tu je ke cita nya long",..." haaa yg si intan tu pulak dh salah paham,x tau cite hujung pangkal,haa tu yg memandai2 pulak suruh org lain mnyamar diri utk kacau along",...shira shira,mudah sgt percaya,tgk la x psl2 diri sendiri dh terjerat.kenapa la shira x terus terang dri awl2 lg,kn lg senang kata along.soooo now hati shira lega dgn satu hal...

Mc'd jalan silang,mmng terkenal dgn tempat melepak budak2 sekolah pd zaman 1990an,sedang asyik menikmati mkn dan minum..."along...shira risau la tentang zam,mcm mana nk buat ni"..."jgn bimbang hal ni,biar along yg tanggung,lg pun bukan bang ngah yg rosakkan shira,tp along sendiri yg rosakkan,so now,along akn bertanggungjwb ats shira sepenuhnya",lg pun dri awl bang ngah kenalkan shira pd along kt umah dulu,actually along dh tertarik hati kt shira,tp along diamkan aje",now dh jd kenyataan,shira milik along,bukan lg hak bang ngah"..."dh la shira,x yh fikir lg,kita pun masih muda dan jodoh seseorang tu rahsia Allah"...baik kita tumpukan utk SPM ni nnti,lpas tu baru cite lain."farah ye,patut la byk bg alasan,bila along nk jmpa,ahaaa dan patut la suara nk akan2 sama",pandai ye farah"...."alaaa along ni dh dh la,ni bukan farah lg,ni shira laaa"...along sempat lg mengusik shira."shira lepas ni,x yh panggil along lg,just called me B,and u...B akan panggil love"..."waaa so sweet,ok B"..."start from today,we are declare couple,deal my love"..."ok sure B"...mulai dari hari itulah,mereka sudah menjadi sepasang kekasih.

Hari berganti hari masa berganti masa,Sabtu awl pg sesudah subuh mama dan babah nk pulang ke kg utk jenguk nenek,dan mama akan pulang ke kl pd keesokan harinya iaitu ahad.Ermmm ada chance ni...setelah mama berangkat pergi,shira terus menelefon along,minta along utk menemaninya di rumah.lebih kurang pukul 9 pg,along sampai.along dtg naik cap,x bawa motor,cerdik kn...mata masih mengantuk,shira dan along menyambung tido berdua di dlm bilik,shira hanya memakai bra dan panties saja,along pulak hanya memakai underware.sebelum mata terlelap,along dh memeluk shira erat."B...jgn laaa,nnti berair laaa"...terus along meraba faraj shira,dengan perlahan2 along mengosok2,lalu along memasukkan jarinya utk mengentel biji kelentit shira,"aaahhhh...b sedap laaa"...mengeletik tubuh badan shira,sambil along menjilat2 leher shira,along dh x tahan melihat aksi shira,terus along menjolok lubang shira dgn batangnya yg besar dan panjang.shira keseronokkan,makin sedap terasa dihati shira,begitu juga dgn along.setelah masing2 kepuasan,mereka tertido.

Seusai mkn mlm bersama,mereka terus masuk bilik,berbual2 sambil bergurau senda,sehingga larut mlm.sekali lg,mereka melakukan hubungan sex.kali ni,shira makin agresif,begitu juga along.mentang2 dh x rasa sakit,timbul rasa sedap pulak.keesokkan awl pg,meraka bgn membersihkan diri dan bersarapan pg bersama2,shira hanya memasak nasi goreng.tidak lama kemudian,along pun berangkat utk pulang kerumahnya,tinggallah shira keseorangan sambil menunggu kepulangan mama babah dan shamel.di hati shira timbul keseronokan hampir terlupa tentang pelajarannya.dia seperti tidak kisah apa yg akan terjadi di masa akan dtg.asyik berangan2 yg x tentu arah tujuan.

Share this novel

Guest User
 


NovelPlus Premium

The best ads free experience