BaB 16

True Story Completed 20205

Sue yg sedang bersandar di ats sofa...mulai mengangkangkan kakinya luas2,sambil mengentel biji kelentitnya,hingga menampakkan air lendirnya keluar,sebelah tgn sue lg meramas2 buah dadanya,hingga terliur oleh shah melihatnya dgn nafsu yg memuncak.shah hnya memerhati cara lentikkan tubuh badan sue,di sertai oleh suara sue yg menggerang2.sehingga shah x dpt lg menahan nafsunya,lalu shah membuka seluar jeans dan tshirt nya,dan menerpa ke arah sue,shah menarik dan menggangkangkan lg kaki sue,dan shah mulai menjilat2 lembut ke biji kelentit sue,sehingga terangkat punggung sue oleh kerana kesedapan lidah shah.shah menyedut2 biji kelentit sue dan menjilat2 ke lubang faraj sue dgn lembut tetapi ganas,ganas2 manja.lalu shah meramas2 buah dada sue dgn kelembutan dan menghisap puting susu dgn rakusnya,setelah itu shah menghulurkan batangnya,dgn pantas sue mengolomnya dgn gelojohnya,dan shah mengangkat tubuh sue dibawanya ke sofa panjang lalu di joloknya sehingga sue menggerang kesedapan,dan shah menonggengkan pula tubuh sue seperti merangkak seterusnya di joloknya sue sehingga terpancut air mani shah diats punggung sue.shah dan sue masih lg berciuman sehingga puas,tetapi masih lg tidak merasai puas,selepas ini akn terjadinya second round.berehat sebentar,mereka hanya meneguk air yg berada di ats meja itu.dahaganya la sehingga hampir habis air oren tersebut.sue kebilik air utk membuang air kecil,sejurus kemudian muncul shah di muka pintu bilik air dan masuk kedalam,meraba2 tubuh badan sue yg montok dan shah mencium2 di leher sue,sehingga lemah tubuh badan sue disitu.sekali lg shah menghisap buah dada sue sambil memasukkan jarinya kedlm lubang faraj sue,shah menjolok2 dgn jarinya,sehingga sue,menggerang2 seperti minta dijolok oleh batang shah.sue yg sedang kesedapan,menarik tgn shah utk kebiliknya,dan sue terus merangkak sambil mengoncang2kan buah dadanya,dan shah menggomolinya dgn rakus,shah menjilat lubang bontot sue dan memasukkan lidahnya ke dlm lubang bontot sue,menggeliat sue di buatnya."ooooohhhh no my darling,u are the best man in the word,i like it darling"..dgn bersuara yg amat manja."i also like it to lick your pussy and your back hole"..."fuck me pls darling...fuck me more and more"...terus shah menjolok faraj sue dgn ganas,dan shah membaringkan sue pulak,lalu mnjoloknya sehingga terpancut lagi sekali.oleh kerana kepenatan,mereka tertido seketika...

Tepat pukul 9pm,mereka terjaga,shah memeluk2 tubuh sue,sambil jari jemari shah bermain2 di biji kelentit sue,sue terasa kesedapan,lalu menggeliat2,melentik2 dan mengoncang2 buah dadanya minta di isap oleh shah,sambil merengek2 manja,shah seakan tahu kehendak nafsu sue,lalu mnjilat2 puting sue.shah menggentel2 biji sue sehingga sue come...sue menolak tubuh shah lalu di panjatnya shah,sue memegang batang shah dan memasukkan ke dlm lubang farajnya,sue menghenjut2 dirinya dgn ghairah sekali,sehingga shah x tertahan melihat gaya henjutan sue,buah dada sue yg besar montok itu tergoncang2 membuatkan shah terpancut sekali lagi..."mantap u ni sue...u are my women in love"...mereka berpelukkan berciuman sehingga jam menunjukkan sudah pukul 10.15pm.shah bgn lalu kebilik air utk mndi wajib,selepas shah mndi dan bersiap,sue seperti tidak mahu shah meninggalkannya."jgn mcm ni love,ok now bila your offday,i akn follow your offday,i akn bermlm dgn u"..."i offday wednesday ni"..."ok,i akn change my offday same with u,i akn overnight dgn u love,lg 5 ari je lg,be patient ok love"..."ok i will wait for u darling"...selepas itu,shah pulang dgn menaiki teksi utk ke hotel,mengambil motor nya yg terpaking disitu.pukul 12 lebih juga shah smpi dirumahnya,dan kelihatan shira telah tido di dlm bilik,shah mencium pipi shira,dan terus tido di sebelah isterinya itu.

Shah terasa puas dihati,dibenak fikirannya,ini adalah kali kedua dia menyentuh dan main dengan perempuan. sedap nya main dgn sue,sue pndai mngayakan aksi2 panas,seperti pornstar.keinginan shah terhadap sue makin memuncak2 masa kini.terasa x sabar utk menunggu minggu hadapan nk overnight bersama sue.dan shah memikirkan apa alasan yg munasabah nk diberikan pd shira nnti.buknnya shah dh x sygkan isterinya shira,tp disebbkn agak bosan sedikit,biasalah lelaki,dh dpt lauk lain,bedal je la,ari2 mkn ayam,nk juga bertukar selera nk mkn udang pulak.ada lg masa nk fikirkan,tido dululah,nnti sambung fikir,ada masa lg nk cari buah fikiran.hati shah makin mengigati sue.lg lg shira pun tgh period ni,x bole nk sentuh,shah memandang muka shira yg telah dibuai mimpi indah,mungkin la...maafkan abg syg sebb abg dh termain dgn perempuan lain,bisik hati shah sendiri.dipaksa mata utk tido,sehingga termimpi akn diri sue.apa nk jadilah kau ni shah...solat ntah kemana,apa ntah nk jd lah kau ni...sebb selalu tinggal solat la jd mcm ni,smpi x de pegangan agama,smpi syaitonnnnn menyelinap dlm diri kau tu.dh x kenal halal,haram lg.bak org ckp...yg halal tu rasa x sedap,yg haram tu la yg lazat selazatnya.huh sedihhhhh...

Ditempat kerja,shah seperti biasa mnjlnkan tugas2nya sebagai manager.di arah membuat itu ini.tp shah di sukai semua staff2nya,sebb shah merupakan manager yg timbang rasa dan sgt2 sporting.shah mula mengeluarkan hp nya dan menaip..love,are u wake up already?how's yesterday night?are u feel good? SEND...darling...yes im feel good,but now im so tired,too many come,that's why i feel so so tired today.SEND..relax love...u need more and more,i will give u next.SEND..."of course i want and i need u darling,i miss your tounge and your finger to play my lovely pussy.SEND..."pls stop write this love,i feel horny right now,better u wake up and go for bath,and come to work bye.SEND...sejam kemudian shah menerima panggilan dari ext bussiness centre,"im already here darling,ermmm rindu nk lg"...."hey hey ni kt tmpat kje kn,blik nnti ok"..."ok darling,anyway thanks so much puaskn i yesterday"..."ok ok nnti kita sambung,dh u wat la kje tu,bye i byk urusan ni"....telefon di letak.sue seperti inginkan lg dari shah,bg sue shah mmng lelaki yg paling win,kerana pndai main peranan dlm sexs,tidak seperti bekas suaminya dahulu,hanya tahu puaskn dirinya sendiri,tinggallah sue terkontang kanting tnpa kepuasan dlm sexsnya.

Petang sudah menjelma,shah menunggu sue diparking kereta ,sue pulak ari ni memaking kereta di paling hujung,tmpat tiada org lalu lalang disitu.jdnya mereka hnya melepak didlm kereta saja pd ari tu,disebbkan shah nk pulang awl kerumahnya,sebb nk cover line dan lagi pulak mlm nnti along kne pergi ke rumah umi,umi nk adakan perjumpaan antara family2,next week kn nk overnight dgn sue,so kne pndai2 la nk ambik hati wifenya.mereka lepak di belakang sit bersama,sambil bercumbu2 hingga mendtgkan naik nafsu syawat.ke empat2 cermin kereta dibuka sedikit supaya ada angin masuk kedlm.enjin tidak dibuka,takut di dgri oleh org,nasib baik juga cermin kereta sue jnis gelap,org dri luar x akn nmpk.sue yg memakai skirt pendek dan bju x berlengan,mula menunjukkan reaksi panas terhadap shah.shah menyeluk kedlm bju dan membuka pin bra,terus meramas2 mnja buah dada sue,tgn sue membelai2 batang shah dlm keadaan mengeras di dlm seluar.shah membuka panties sue,dan menggentel2 biji sue yg sudah berair2,shah menjolok2 mnja dilubang sue,dari slow2 shah menggentel2 biji kelentit sue sehingga laju2 shah,sehingga sue menggerang2 mnja kerana kesedapan,sehingga puas sue dikjekan oleh shah.sue membuka zip seluar shah,terus menerkam masuk kedlm mulut batang shah,sue menjilat2 dan mengolom2 batang shah sehingga terpancut2 dlm kereta sue.shah sekali lg ingin memuaskn nafsu sue,shah menjilat2 biji kelentit sue hingga ke lubang faraj sue dgn lembut,shah menggentel2 lg biji sue menggunakan lidahnya,lg menggeliat2,terangkat2 bontot sue menahan rasa sedap yg amat,yg tidak pernah dirasai sebelum ini.lubung bontot sue juga shah jilat,lidah shah sememangnya power.berapa kali dh sue come...sudah 3 kali come dh ni...utk shah hanya sekali pncut,sebb x bole nk jolok,sempit x puas,tunggu di rumah sue nnti,aksi panas akn menjelma.shah menyimpan utk next week yg sebenarnya.

Share this novel

Guest User
 


NovelPlus Premium

The best ads free experience