BaB 15

True Story Completed 20002

Tahun demi tahun dh berlalu,Shah mendapat tawaran di hotel baru dan di naikkan pangkat,klu dh naik pangkat,otomatik la kn gaji pun naik ....bestnyaaa uols...kali ni hotel yg along berkerja terletak di KLCC..umur pun dh mkin meningkat,muka pun brtambah2 la kelihatan hensem,pe lg...masa ni la awek2 cuba nk menempek.pd mulanya shah x juga mahu melayan,tp lama kelamaan jatuh juga imannya.perkenalan shah dgn sue bermula,di cafeteria tempat semua pekerja hotel mkn minum di waktu rehat."hye,manager baru sini kn"?,mcm mna coffee house,bole manage ke"?..."aah saya shah manager baru coffee house,bole la,slow2 manage"..."im sue from front office bussiness centre section"..."ok sue slm perkenalan"...sue ni mmng cantik ala2 model gitu,tinggi lampai putih gebu,berstatus janda lg...sejak dri pertemuan di cafe tempoh hari,shah dh terasa lain dihatinya,bila kt umah tu rasa nk cepat gi kje esoknya,jd mkin trlmpau rajin nk gi tmpat kje.bila tgh kje,rasa nk masa kje tu pnjang,seperti x mahu blik umh.suka nk kje lebih masa,sebb terasa hati nk tgk sue sentiasa.bila time rehat,shah pergi ke cafe konon nk mkn la,tp hati tu nk tgk sue ada ke tidak....trnyata mmng ada sue di situ...terus shah mndapatkn sue,"hye,shift apa ari ni"?..."hye shah...i 10am till 6pm ni"..." i tunggu u hbis shift la,actually my shift hbis kul 4pm,i bole O.T smpi finish your work"..."shah kt sini dangerous skit tau,nnti klu kita sentiasa rapat,org akn gossipkan kita,better give your HP number,kita bole contact2 je"...masa tu jugaklah mereka bertukar2 phone number.Ahaaaa masa ni pun dh tahun 1999...zaman ni dh ada hp,tp masih x ada prepaid lg...depa pkai line kn...masa ni shah dh bli hp jenis motorola,kebetulan sebelum shah kje di tempat baru tu,shah dh membeli hp,tp hanya satu je shah beli,nk try katanya pd shira,klu ok baru bole bli lg satu utk shira pula..bila dh dpt no hp masing2 x berhenti bermsg2 ni....melampau gamaknya si along ni,x sedar diri dh jd laki org...bila shah hbis je waktu kje dia,dia akn lepak kt smoking area sambil tunggu sue hbis kje pukul 6 tu.dlm msg2 tersebut,dia org kenal2 dgn lbih mndalam.keluar dri hotel tempat mereka berkerja...dia org pergi pulak brjln2 di area bukit bintang dgn menaiki kereta sue,sue memakai kereta jenis proton,iaitu satria warna biru gelap 1.6...shah tinggalkan dulu motor nya di parking hotel.buat pertama kalinya shah dan sue berdating mkn minum di sg wang tingkat ats sekali.dorang melepak situ dri pukul 6.45 ptg td sehingga pukul 9.30 mlm.

Pukul 10.10pm sue menghantar shah ke tempat shah parking motor di hotel,pukul 11 shah smpi diumah..."gi mana tgh mlm bru blik?kn hbis kje kul 4 ptg kn"..."OT la,staff sorang mc,tmpat baru ni lain skit cara kjenye",ni abg nk bg tau awl2,lpas2 ni,klu abg blik lewat,tu tndanya abg akn OT,lain kali x yh tnya2 dh ok"..."suka hati abg la"...shira pun mcm mls nk layan.mcm sesuatu je suaminya sejak keje tmpat bru ni,tp shira matikan cepat2 fikirannya.klu bole x nk fikir yg bukn2,yelah dh ada pangkat manager kn,mesti bz byk kje,tu je yg shira fikirkan."syg...abg tido dulu ye,sok awl pg nk kje lg"..."ok tido la dulu,mata syg ni x ngantuk lg"...walaupun shah mmbaringkan diri di ats katil,namun fikiran dan hati shah trtumpu pd raut wajah sue.hati shah bergelodak rasa mcm nk gi tido umh sue.yelah sue kn janda,duduk dgn kwn2 pulak tu.seksi sungguh sue,buah dada besar montok,punggung menonggek,geram sudah di hati shah.shah mmbayangi jika shah menggomoli sue,mesti best,puas...smpi x sabar nk tunggu awl pg,sehingga shah tertido.awl2 pg shah dh terjaga,mndi,bersiap2 terus keluar rumah tnpa berckp dgn isterinya.nk cepat sgt la tu,x sabar nk jmpa buah hati baru...sampi shira pun trpinga2,ahhh lntak la,bisik ati shira.

6.15 pg...lebih kurang time tu la shah smpi di tempat parking motor...mcm biasa shah akn menaiki lif utk ke uniform room dan memakai uniformnya.6.45pg biasanya shah akn masuk briefing sebelum memulakan tugasnya pd pukul 7pg nnti.pg ni seperti biasa ramai guest akn turun mkn bfast sehinggalah pukul 10.30pg.ermmm time tu sue pun dh mula keje di bussiness centre.tergoyang hp shah di dlm poketnya,vibrate la tu...lalu di bukanya...morning darling,miss u so much,x lena tido lah mlm td,teringat kt u je...lalu shah mmbalas...i also same with u,miss u love...nnti ptg kita jmpa ye..shah close the phone mnyambung semula tugas2nya.begitu juga sue.time rest mereka terjmpa di cafe,tp x bole nk lepak sama2 takut org gossip2...tau takut or malukn...dasar x sedar diri....jd dpt tenung menenung dh kira ok la tu dri x bpe nk jauh pun...masing2 lepak dgn geng masing2 je dimeja mkn tu.di hati shah tu,x sabar nk tunggu hbis waktu kje,akal nk pi melepak dgn sue...hari ni shah bz,mmng dia masih ada di coffee house smpi pukul 5.45 ptg,deringan telefon di meja penyambut tetamu di angkat oleh hostess disitu,kedengaran hostess berkata,tunggu sebentar,hostess memanggil shah dan menunjuk ke arah telefon itu..."hello shah speaking?..."hello,oohhh abg masih buat OT ye"..."ye syg abg masih OT,jgn risau la,abg mmng bz sentiasa di sini,rmai guest"..."x pe la klu gitu,next time shira x akn ganggu abg lg,maaf ye bang"..."its ok syg,maybe abg akn blik lmbt mcm semalam tau..take care,blik hati2 ye,rest more,dont worry i love u"..."suka hati shira,lpas ni shira bole blik dgn tenang tnpa memikirkan hal suaminya.

Disitu shah terasa lega,oleh kerana semasa shira call di coffee house,shah masih berada di situ.jd x kantoi la kn...dh la shira x de hp lg,mcm mna nk call hubby dia bila kt umh nnti...pndai sungguh shah kn...tepat pukul 6 ptg,shah pun naik loker room utk mandi dan menukar pakaiannya.nk gi jln2 kn dgn buah hati,nk kna wangi2..mereka berjmpa di tempat parking dimana sue memarking keretanya.sue memberikan kunci keretanya menyuruh shah yg drive."nk gi mana dulu ni love?..."i lapar...jom gi mkn kt pizzahut dulu,then lepak umah i ok"...sue bersuara.shah mengangguk senyum dan menuruti saja.semasa sedang mkn di pizzahut..shah berkata..."wait,td u kata,lepas kita mkn,u nk ajak i lepak umh u?,biar betul love?..."ye la betul la,x kn nk rounding satu kl ni hnya duk dlm kereta je,x feel la darling,i kt umh tu hanya tinggal berdua je dgn my friend rina,kita org hnya sewa berdua sebb sekepala,mls la nk duk ramai2 x de privacy"..."ooooo berdua je,rina tu kje kt mana love?..."rina kje kt hotel jln sultan ismail sebagai club floor asisstant,penyambut tetamu for VVIP saja,umur dia 25 thn,budak dari ipoh perak"..."oooo lama dh ke u stay with her?..."adalah dlm 2 thn lepas i bercerai dgn husband i,dia pulak tgh cari penyewa baru lpas housemate dia kawin keluar dri umh sewa tu"..."macam mana u knal dgn rina love?..."i knal rina,masa tu rina masih lg kje kt hotel tmpt kita kje ni darling,rina resign masa u baru mula kje sini,lebih kurang 2 buln la rina dh kje hotel baru ni"..."oooo ni dia ada kt umah x?..."x de rina kje shift ptg,blik kul 11pm nnti,umh x de org,tu yg i ajak lepak umh,lg pun kawasan umh i byk chiness line clear darling"..."ooooo ok jom la i gi byar"..."jom darling"....shah yg belanja.

sampi di kawasan rumah sue, di desa pandan kuala lumpur,sue membuka pintu umah...shah di jemput masuk oleh sue."wahhhh cantik umh u"..."alahhhh umh bujang,biasa2 je,duduk lah i watkn air utk u"...sue meletakkan sejug air oren di ats meja,dan di tuangkan ke dlm gelas utk di minum oleh shah,sambil sue mncapai remote tv utk dibuka tv."u tgk tv dulu la,klu penat baring je kt sofa ni,i nk mandi jap ok"..."ermmm okey love"...shah pun terus baringkan diri di sofa selepas meneguk segelas air.sue berkemban dgn tuala mandinya dan terus duduk di sofa berhadapan shah selepas mandi."u pnas x?klu panas gi la mandi,nah tuala"...sue mmberikan sehelai tuala yg masih berlipat."actually i dh mndi td kt loker room,x pe la,ni nnti kjap2 lg i mndi"...sue hanya menganguk senyum."ehhh u ada video tape?..."aah byk ni,nk tgk pilihlah mana u suka,kita bole tgk sekali,lama dh i tgk tgk video2 tu semua"...shah pun memilih2 la,tajuk mcm best je,shah pun masuk kan tape tersebut...nahhhh hambek kau sebijik....blue film tape hokeyyyyyy...."okey gak cite ni love,bole ke klu i nk tgk dgn u ni"..."i okey je,tgk dgn u,pe salahnya"...mereka pun menonton bersama2.dh la sue tgh pkai gitu,bertuala aje.ntahhhh la nak...matilah kauuuuuu....

Share this novel

Guest User
 


NovelPlus Premium

The best ads free experience