HELLO!

Short Story Completed 217143

Assalammualaikum dan Hai readers :)

Ada yang rindu dengan seketul MELLBIE ISR ke tu :D

Sedikit pembuka bicara dari Mell...

Dengan tugasan hakiki yang Mell hadap termasuklah pemprosesan terbitan karya-karya Mell yang terdahulu dalam bentuk Fizikal dan E Book, kalau diikutkan hati, Mell mahu kembali bersiaran tahun depan sebenarnya tapi biasalah kadang tu Mell rindu nak berkarya sebab menulis ni buatkan hati Mell rasa tenang dalam mengawal kemarahan dan tekanan dalam kerja, dan juga cabaran hidup duniawi...

Jadi, izinkan Mell post dulu karya bergenre SHORT ROMANCE sebelum Mell kembali 'beraksi' dengan karya genre Mell yang asal ya :) M.A.F.I.A

Dan untuk SHORT ROMANCE ini, Mell dahulukan dengan Prologue dan untuk ke Bab seterusnya, Mell cuba manage masa ya...jadi maaf jika lambat update :)

SHORT ROMANCE ini hanyalah selingan, sekadar mahu mencuba dalam mencabar skill penulisan yang pelbagai... tak panjang, maximum pun hanya 20 Bab sahaja. Jadi maaf jika terkurang sana sini...

Yang sudi membaca...Mell ucapkan terima kasih. Muah!

Love,
Mellbie ISR

Share this novel

Mellbie ISR
2021-10-05 19:44:39 

Hai sis Intan Zamri :) maaf terlewat reply... once dah ready mell akan buat official announcement ya.

Intan Zamri
2021-10-01 17:06:11 

MCM mne nk dapatkan


NovelPlus Premium

The best ads free experience