LOVE AFTER DIVORCE

Puteri Jacaranda

Romance Completed 119011
4.9
(254 ratings)

Synopsis

Melissa dan Isaac masing-masing saling mencintai. Namun, kerjaya mereka telah berjaya meletakkan jurang dalam dalam perkahwinan mereka. Masa dan jarak serta kesibukan masing-masing membuatkan cinta yang pernah mekar menjadi tawar dan hambar. Melissa wanita yang menyukai kebebasan dan memilih untuk bekerja di awan biru dan bertukar negara. Manakala Isaac sangat mementingkan pelajaran dan juga kerjayanya sebagai doktor pakar. “Isaac, I tahu I ni bukan perempuan yang baik sangat. Tapi, jangan hina I! Tak ada kena mengena dengan orang ketiga atau kes curang. Sebab I dah tak ada hati dengan you. I dah tak boleh nak paksa diri I untuk mencintai you macam dulu lagi!”- Tengku Melissa “Melissa, jangan sampai I tuntut supaya you kembali taat kepada I!” - Dr. Isaac Namun, siapa sangka pasangan ideal dan sama padan ini turut melalui fasa yang sukar dalam perkahwinan mereka.Isaac dan Melissa, tiada lagi persefahaman di antara mereka, tetapi adakah perpisahan itu noktah sebuah sebuah cinta? “Mel... I know everything about your past. I ada masa tu. I ada masa kejadian tu last year. Sejak tu, I rasa mahu lindungi you untuk selama-lamanya.”- Kapten Harriz “She doesn’t appreciate you. Kenapa you tak lihat pengorbanan I? I’m here because I want to be by your side!”- Dr. Hanna


Share this novel

Rate this story


Comments

Norihan Ripin Han
2022-06-18 

ada e book tak

Ezat SahaRa
2022-06-18 

Pj.. Ada x.. Pyh laa guna ncoins

Rizqin Mktg
2022-06-07  1 Replies

x boleh unlock chapter.dah top up tapi x masuk lagi.bank statement shown debited already.pls hep me

Puteri Jacaranda

8718 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience