Kita Cubalah Kahwin!

Risya Amanda

Romance Completed 135097
4
(671 ratings)

Synopsis

Ilman Wafid dan Eryna Faeeqah pernah bercinta sejak dari zaman awal Diploma namun sayang, cinta mereka putus sebelum berakhirnya Diploma. Umur dah 28 tahun, tak reti-reti nak kahwin ke Ilman? - Siti Hajar, ibu kepada lelaki bernama Ilman Wafid. Bilalah anak mak ni nak kahwin? Eryn bukan muda lagi. Dah 28 tahun tau! - Puan Aniqah. Mereka berdua bukannya tiada pasangan, ada tapi seperti tiada. Bercinta mahu, berkahwin tidak mahu. Kerana desakan si Ibu, akhirnya Ilman memilih untuk mencari seseorang untuk dikahwini. Tapi mahu berkahwin dengan siapa? Takkan tiba-tiba saja mahu ajak orang asing untuk berkahwin? Eh, apasal pulak i nak kena kahwin dengan you? Dulu you yang tinggalkan i. Ingat mak i akan setuju ke? - Eryna Faeeqah. 7 tahun tidak bertegur sapa, tiba-tiba saja bekas kekasihnya ajak berkahwin. Mak you confirm setuju punya kalau i masuk meminang you - Ilman Wafid. Hati yang dipatah oleh Shahir Idzlan membuatkan Eryna Faeeqah menerima lamaran bekas kekasihnya itu. Bahiyya Zahra kekasih Ilman Wafid pula mengandung. Tapi anak siapa? - Ilman janji,Ilman takkan buat Eryn menangis lagi - Date Published : 26th June 2022 Date End : 10th Oct 2022 #DosaTauKalauagiat


Share this novel

Rate this story


Comments

Suzarlela Salleh
2023-06-18  1 Replies

serious aaa.... punyala fokus sy baca smpi nangis2.. rupanya mimpi je.. huhuhu.. apapun best sgt . Selamat berkarya lagi & lagi.... ????

Dewi Seroja
2023-03-01  1 Replies

aaaa srs best novel ni..

Arif Aiman
2023-02-06  1 Replies

besstt...

Risya Amanda

454 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience