My Wife Leader Mafia

Cik Chayang

Action Series 3159
5
(5 ratings)

Synopsis

Siapa sangka gadis yang tidak dikenali identitinya, sangatlah ayu dan sopan tetapi sesiapa yang mengenalinya pasti akan gerun melihatnya. Selepas kematian ibu dan bapanya,dia bernekad untuk menyertai kumpulan mafia yang bernama Dragon King X9 yang diketui oleh Ryan iaitu seorang yang amat tegas jika memberi tugasan.Pelbagai halangan dia lalui untuk mencapai tieter leader .Tetapi dia ditugaskan membunuh sebuah keluarga yang tak disangka dia sendiri akan menyayangi keluarga itu. "Aku dah tak ada sesiapa yang boleh diharapkan .Aku harap kau boleh clear job ni " "Rose,kau akan jumpa jawapan yang kau cari kalau kau ambil job ni" Bertemu dengan Jackfer ,membuat dia benci dengan perwatakan lelaki itu, sungguh kuat mengarah dan membuli dia . Kalaulah lelaki itu tahu siapanya sebenarnya . "tolong ambilkan i remote,then i nak segelas air oren jus. Then i nak buah ,okey" 'Sabar jelah aku dengan, langau ni .Sabar Rose,tak lama je.Kau dapat apa kau cari lepas tu kau nak belah tinggal si langau ni kau boleh buat,okey' Mengenali keluarga itu ,sedikit demi sedikit memberikan dia bukti dan jawapan yang selama ini dia tercari-cari dan sebab mengapa dia terlibat dunia gelap ini. 'Kenapa kekuarga ni boleh ada gambar aku dengan keluarga aku? siapa mereka sebenarnya?' Sehingga dia ditugaskan untuk lakukan misi yang kali ini dia mampu buat tetapi untuk keluarga itu membuatkan hatinya merana jika dia lakukannya. "Macam semua orang tahu, jika Ryan 'tiada' kaulah orang yang sesuai untuk gantikan dia,kan?" Sanggupkah dia bunuh suaminya yang dalam diam dia sukai?.Siapa Senrose yang sebenar? .Satu demi satu pasti akan terjawab.


Share this novel

Rate this story


Comments

No Comment yet

Cik Chayang

19 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience