Beautiful Lies

TintaHitamTanpaArah

Romance Completed 124407
4.9
(2496 ratings)

Synopsis

Adira Hester sama sekali tidak menduga lipatan takdirnya akan menjadi sebegini rupa. Namun dia pasrah. Jika inilah dinamakan pengorbanan, dia tahu dia telah melakukan pengorbanan yang tidak tertanding nilai harganya. Yang menjadi pajakan dari pengorbanannya itu adalah masa depan dan harga dirinya. Namun pilihan apa yang dia ada? "Dasar anak memalukan!Aku susah payah hantar kau belajar!Yang kau bawa bukannya sijil tapi anak luar nikah kau!Mulai saat ni aku tak mengaku kau anak aku. Berhambus dari sini dengan anak haram kau!" Akur dengan kata-kata itulah, Adira akhirnya rela mempertaruhkan nasib bersama Alfie Hans. Meskipun saat memandang wajah itu tidak ubah seperti melihat dinding putih. Tapi demi Jade, dia tetap mencuba sedaya upaya yang mampu. Walaupun Adira tahu bila kebenaran terbongkar dia yang akan tenggelam sendiri. "Betul ke tu anak dia?Anak kawan baik saya sendiri!?Sanggup awak rahsiakan hal ni dari saya Adira!Dasar perempuan tak guna!" Lantas hati kecil Adira terdetik. "Inilah balasan atas pengorbanan yang telah aku lakukan bertahun-tahun ni?" Dapatkah Adira pertahankan Jade dan perasaannya? Atau tidak? Pilihan apakah yang bakal Adira ambil nanti? Nak tahu baca la sendiri!


Share this novel

Rate this story


Comments

Anna Nurkhairunnisa
2022-11-10 

cerita best suka dgan krackter alfie...tq tinta terbaik

Rose Lii Na Brain
2022-02-12 

bestlah ceta tinta ni, moga trs sukses..

TintaHitamTanpaArah
2021-12-16 

Yo Buddies! So Tinta on balik Novelplus ni hah. Tapi tak boleh nak bukak acc yg ini sebab dh lupa password. So Tinta bukak acc baru. Id : Tinta Acc 2. So siapa nak follow boleh check profile ni. ada story baru dah publish (???)

TintaHitamTanpaArah

760 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience