THE GAMES

NURSHAZA

Zombie Completed 3139

4.3 (20 ratings)

Synopsis

Mica bangun lalu dia membuka baju dan menukar kepada sehelai t-shirt berkolar berwarna putih berbelang merah jambu dan berseluar jeans pendek berwarna biru gelap. Dia membetulkan rambutnya yang panjang itu. Kemudian dia mengesat wajahnya dengan sehelai tuala kecil. Kelihatan Firaz masih lagi terlena. Mica serba salah mahu mengejut Firaz daripada lenanya tetapi apakan daya, Mica harus mengejutnya kerana mereka berdua harus beredar daripada situ supaya makhluk tersebut tidak dapat mengesan mereka.


Rate this story

Share this novel

AINNUR_SUMAIYAH_08
2019-11-01 

Best.Sorry..Nk iklan kejap.Saksikanlah Novel sy yg bertajuk "Misteri Di Sekolah Rendah".

LIZLI V.
2019-09-02 

Hai saya nak bagitau yg cerita anda memang best. Salam dari saya. Jangan lupa pula baca cerita saya ye. #Terima Hati ini

SARAWANIE
2019-06-02 

TUMPANG IKLAN SIS! Jemput baca citer saya, CINTA-CINTA AYAM! SEKARANG TENGAH ONGOING! HARAP BOLEH KOMEN JENIS KECAMAN ATAU HAPPY. TQ = ) novel The Games ni best, The Games 2 pown best juga.

NURSHAZA

7591 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

CHAOS

NurShaza

Aku tersedar dan terus bangun secara mengejut. Aku kat mana ni. Kenapa semua putih? Ada bau ubat...

THE UNEXPECTED

NURSHAZA

"Daddy tak ada niat nak buat macam tu, sayang. Luna penyakit daddy ni sebenarnya dah...

THE GAMES 2

NURSHAZA

“Mana zombi-zombi semua tu? Dah pupus ke? Kenapa suasana menjadi pulih seperti biasa?”...

THE GAMES

NURSHAZA

Mica bangun lalu dia membuka baju dan menukar kepada sehelai t-shirt berkolar berwarna putih...