LELAKI TERAKHIR MENANGIS DI BUMI

MUSA NUWAYRI

Other Completed 1088

4.9 (7 ratings)

Synopsis

Akhirnya, malam itu wajah sebenar mereka terdedah. Van kami dirampas menggunakan kunci pendua manakala kami diugut ditembak menggunakan pistol di kepala andai tidak membayar RM 54,000 untuk mendapatkan semula van yang kami beli sendiri dan RM 20,000 untuk membayar sewa bangunan sekolah selama 3 bulan, selewat-lewatnya esok. Demi Allah kami tidak akan tunduk pada kebatilan. Tiada wang barang sesen lagi yang akan kami korbankan. Perjuangan tetap akan diteruskan kerana kami berjuang bukan untuk dunia yang ini! Satu sahaja yang kami pinta. Andai kami mati di dalam perjuangan ini, doakan kami mati di dalam perjuangan meninggikan kemanusiaan


Rate this story

Share this novel

Zuliza Yusoff
2020-11-05  1 Replies

dah beli buku ni 2thn lps

Iqmal Izzat
2020-09-19 

Assalamualaikum semua! Lepas korang baca novel ni, jemputlah baca novel saya iaitu AKU TIDAK SEMPURNA. Hope korang boleh support dan follow saya sekali! Alang-alang tu comment la sekali ya nanti!

My_Queen
2020-06-30  1 Replies

Jempu baca novel saya ;)

MUSA NUWAYRI

11624 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

LAUT TAK BIRU DI SEBERANG TAKIR

T. ALIAS TAIB

DAULAT TUHANKU

ZAHIRUDDIN ZABIDI

SAINS-LAH! 2

CATATAN SAINTIS MUDA

BERCAKAP DENGAN QURAN

MOHD SYAZREEN ABDULLAH