SPY VS MAFIA

K A Y

Romance Completed 86817

4.9 (709 ratings)

Synopsis

Mafia, gangster, kongsi gelap, kongsi terang. Hah! semua tu, aku jentik je, hilang di pelusuk dunia! Beranilah datang, Aku sebagai Top Agent di Agensi Hamra, aku akan cincang kau sampai jadi debu! Namun adakah kata–kata itu boleh diguna pakai sampai bila–bila? perjumpaan ejen Hana dengan seorang ketua Mafia, hidupnya berubah 360 darjah. "Cakap biar serupa bikin, Ejen Hanat." Aeron Zack "Kau suruh aku bersubahat ke? Jangan harap. Kau serah diri atau aku bunuh!" Hana Zack. "Aku akan lindungi kau sampai nyawa terakhir aku." Syamim Fazrin. "Dua orang berjumpa, tepat macam apa yang dirancang. Welcome to my game Ejen Hana, Mafia Aeron. You have nowhere to escape." Khay Wilson ______________ "You will lost the job." "Not that easy, darling." Spy dan juga Mafia, musuh demi musuh. Cinta? tak mustahil bukan? Lelaki dan perempuan, memang ditakdirkan untuk saling mencintai. I am KAY, enjoy the story!


Rate this story

Share this novel

Prince Han
2021-08-01 

hi there! invite to come my novel Mr Luth : My Prince Charming. tq dear :)

Puteri Nur Kasih
2021-07-30 

Saya baru habis baca novel ni,Best ever..

Diana Ana
2021-07-27 

mula2 baca kurang menarik Bab spy ni.. bila baca Yg ini mmg terbaiklah.. best sgt semoga DPT keluarkan novel YG bagus...

K A Y

650 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

BAHAGIA

Strawberry Pink

KU PANGGIL KAU SAYANG

AIN YUNNI

Harapan Palsu

Rhy

Bulian Cinta

alienayuzlin