SPY VS MAFIA

K A Y

Romance Completed 111177
4.9
(781 ratings)

Synopsis

Mafia, gangster, kongsi gelap, kongsi terang. Hah! semua tu, aku jentik je, hilang di pelusuk dunia! Beranilah datang, Aku sebagai Top Agent di Agensi Hamra, aku akan cincang kau sampai jadi debu! Namun adakah kata–kata itu boleh diguna pakai sampai bila–bila? perjumpaan ejen Hana dengan seorang ketua Mafia, hidupnya berubah 360 darjah. "Cakap biar serupa bikin, Ejen Hanat." Aeron Zack "Kau suruh aku bersubahat ke? Jangan harap. Kau serah diri atau aku bunuh!" Hana Zack. "Aku akan lindungi kau sampai nyawa terakhir aku." Syamim Fazrin. "Dua orang berjumpa, tepat macam apa yang dirancang. Welcome to my game Ejen Hana, Mafia Aeron. You have nowhere to escape." Khay Wilson ______________ "You will lost the job." "Not that easy, darling." Spy dan juga Mafia, musuh demi musuh. Cinta? tak mustahil bukan? Lelaki dan perempuan, memang ditakdirkan untuk saling mencintai. I am KAY, enjoy the story!


Share this novel

Rate this story


Comments

nurulhanie
2022-01-20 

Assalamualaikum jemput baca novel saya Cinta Tak Diduga.Please follow and comment^^

Hasrina
2021-12-23 

Best cerita awak..saya dah follow ur IG. Please approve yea

MR.RAYRIZ
2021-12-22 

Hai! Maaf mengganggu, izin promote novel saya 'Bisikan Cinta'. Jangan lupa komen dan follow sekali ya, thank you =)

K A Y

849 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience