SPY VS MAFIA

K A Y

Romance Completed 62952

4.9 (661 ratings)

Synopsis

Mafia, gangster, kongsi gelap, kongsi terang. Hah! semua tu, aku jentik je, hilang di pelusuk dunia! Beranilah datang, Aku sebagai Top Agent di Agensi Hamra, aku akan cincang kau sampai jadi debu! Namun adakah kata–kata itu boleh diguna pakai sampai bila–bila? perjumpaan ejen Hana dengan seorang ketua Mafia, hidupnya berubah 360 darjah. "Cakap biar serupa bikin, Ejen Hanat." Aeron Zack "Kau suruh aku bersubahat ke? Jangan harap. Kau serah diri atau aku bunuh!" Hana Zack. "Aku akan lindungi kau sampai nyawa terakhir aku." Syamim Fazrin. "Dua orang berjumpa, tepat macam apa yang dirancang. Welcome to my game Ejen Hana, Mafia Aeron. You have nowhere to escape." Khay Wilson ______________ "You will lost the job." "Not that easy, darling." Spy dan juga Mafia, musuh demi musuh. Cinta? tak mustahil bukan? Lelaki dan perempuan, memang ditakdirkan untuk saling mencintai. I am KAY, enjoy the story!


Rate this story

Share this novel

Batisyahh
2021-04-22  1 Replies

best lh plk cerita ni haha next chapter

Leysaa
2021-04-03 

Hai..please support karya pertama saya di aplikasi ini. Mr Husky Voice dan Cik Duri. Thank you. =)

MunaMad
2021-03-24 

best menarik kelakar juga ada. jemput bacaan cerita saya "tumpangan"

K A Y

530 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

SYARATUL AUFIYYA

riezerra

suamiku mr.crush

Nurul Uyu

JANGAN LAMBAT NANTI...

OPIA SOPI

Suamiku Artis Popular!

Beby Cute