Operasi Cambah Kasih

Hessa Widad

Romance Series 54998

4.9 (594 ratings)

Synopsis

Setiap pasangan semestinya mempunyai cara tersendiri dalam mencurahkan rasa kasih dan sayang kepada pasangan masing-masing. Itu cerita mereka dan ini cerita aku. Operasi cambah kasih untuk si dia yang aku cinta.


Rate this story

Share this novel

Iqmal Izzat
2020-09-19 

Assalamualaikum semua! Lepas korang baca novel ni, jempulah baca novel saya iaitu AKU TIDAK SEMPURNA. Hope korang boleh support dan follow saya sekali! Alang-alang tu comment la sekali ya nanti!

Miss Honey
2020-09-18 

Assalamualaikum & hai, jemput baca novel Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Jom singgah dan baca dulu, selamat membaca! ^_^. Thank you :)

dhusnina
2020-08-29 

tahniah author

Hessa Widad

9397 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

MY CRUSH MR PENGAWAS..

justinann_

" aku dah lama suka kat kau, aku tak tau nak luah macam mana, i know this is cliche enough but i...

CINTA AGUNG

NUMIRA

Zarif, orang yang istimewa bagi Adel. Tapi pelik sikit kisah diorang ni. Adel dan Zarif hanya...

BIARLAH

HAZIF HMD

“Aku tak habis cakap lagi. Aku suka kau Qal walaupun kau tua setahun dari aku. Aku rasa aku...

PAU INTI KACANG MERAH

ADEQ NASHA

Dia gilakan kuih pau inti kacang merah dan si dia pula mengintai dari jauh. Apakah kesudahan...