KITA YANG MERASA

IZAZA HAG

Family Completed 12541

4.3 (25 ratings)

Synopsis

“You janji dengan I, nak hidup dan mati dengan I, mana janji manis you tu Hareez?” “Itu dulu Katrina, I dah bosan dengan you. You asal balik je, tuduh I macam, I sayang Myra lah, itulah, inilah, I fed up hidup dengan you.”


Rate this story

Share this novel

Nusya Awang
2020-07-05 

Tiada apa yg lebih perit selain daripada terpaksa berpisah dengan keluarga. Tetapi syukurlah mereka sudah bersatu kembali. Best. (^_^)

Arra faera
2020-06-03 

support Novel saya My Kerek or robot Husband dan tinggalkan komen tq

PepperMint
2020-05-28 

Support novel saya Unexpected Miracles

IZAZA HAG

8357 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

NAURAH

ELOSH

Seguni beras diletak perlahan – lahan di atas lantai simen . Peluh yang memercik keluar...

Setitis Embun

Man

Malik sedar keegoannya telah menyebabkan isteri lari pulang ke kampung. Untuk memujuk isterinya,...

SORRY

NUR

Cuti hujung minggu, kebiasaannya aku meluangkan waktu bersama anak-anak dan isteriku di rumah....

SUDIR

AJIB

“Bukan begitu. Mereka bukan tak takut dengan aku. Aku yang tak sanggup. Tak tergamak nak...