KITA YANG MERASA

IZAZA HAG

Family Completed 7024

4 (17 ratings)

Synopsis

“You janji dengan I, nak hidup dan mati dengan I, mana janji manis you tu Hareez?” “Itu dulu Katrina, I dah bosan dengan you. You asal balik je, tuduh I macam, I sayang Myra lah, itulah, inilah, I fed up hidup dengan you.”


Rate this story

Share this novel

Leonie Stg
2020-03-09 

wlpun singkat je tp penuh maknanya...pilu bt happy ending..love it..well done..

ACHIK
2020-03-06 

Best,btw jemput baca cerita achik juga ! DENDAM CINTA ! Tq ;)

"liz"
2020-02-17 

tersentuh hati membaca...berlinangan sudah air mata.kalau diolah sikit lagi,confirm jatuh air mata tu...apa2pun tetap best

IZAZA HAG

6151 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KERANA DIA ISTIMEWA

HAIF

Kerana dia istimewa, aku dipinggirkan.

SEJATI

HAZIF HMD

ALLAH lebih menyayangi ibu mereka. Menangis air mata darah sekali pun tidak membantu...

KU KATAKAN YA

RODIEY

“Tak apalah, mak. Nanti lagi dua tiga hari Rita baliklah. Lagipun abang Hilmi yang suruh Rita...

MURAHAN

apek

sinopsis Murahan...sesuai ayat tersebut untuk gadis bernama Siti Aishah Zahra...seorang gadis...