MISS LOLIPOP

Arra faera

Romance Completed 412254
4.9
(4001 ratings)

Synopsis

Medina merupakan seorang gadis yang tidak pernah merasakan kemanisan gula-gula. Namun begitu, kerana satu tragedi yang berlaku pada dirinya menyebabkan Medina amat menggemari gula-gula iaitu lolipop. Hanya kerana lolipop, pelbagai kejadian berlaku kepada Medina. ~ Gula-gula tu manis. Manis macam orangnya la. Apabila manis bertemu manis, apa yang jadi eh? Mestilah kemanisan tu berganda, semut pun suka~ Publish : 25/11/2020 Tamat : 4/8/2021 Ig @arrafaera Fb @Arra Faera


Share this novel

Rate this story


Comments

DeqInaLah
2022-06-16 

Assalamualaikum sory ganggu jemput baca novel saya Mr Jebon I Miss You.jgn lupa follow dan bagi coin..tq

blackpanther
2022-06-09 

erk sorry lari topik, ada tak sesape yg pernah terbaca cite hana dgn dgn sorg cg ni duda anak satu, dorg terpaksa kawen sbb nak selamatkan maruah hana dr abg diye, hana ni budk stpm dulu diye gf acad huarghhhhh nak tengok balik cite tu but im really forget the tittle, hshhshhshss

Tintabisu
2022-06-03 

Hi, kalau korang bosan dengan cerita - cerita klishe dan perlukan sesuatu yang 'wow' boleh singgah ke profile saya untuk pembacaan novel - novel saya. Sumpah tak menyesal. Terima kasih! Maaf author tumpang promote

Arra faera

1843 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience