HUN II

sunny.z

Romance Series 15087

5 (223 ratings)

Synopsis

Setelah kembalinya Zea dalam hidup Hun semula dengan kondasinya yang tidak ingat Hun apa awalnya membuatkan dia ragu dengan cinta Hun iaitu suaminya sendiri. Banyak sangka buruk yang Zea fikir tentang Hun hingga membuatkan Hun kadang kadang risau bila turun ke kerja. "Kau cinta aku atau tidak Hun?" - ZEA SOFFYA "Kenapa kau selalu beri perhatian dengan kerja kerja kau berbanding aku yang lebih memerlukan, itu ke yang buat kau bahagia? Harta dan kemewahan?" "I just need love, why do you find it difficult to give me enough love, have you ever thought of my longing for you when you are busy with your affairs" "Sayang cakap apa ni? Ofcourse i love you so much Zea. Kenapa kau ragu dengan cinta aku" HUN EDRIC "Kalau betullah aku ni takcintakan kau, aku takkan berusaha cari kau sampai aku sendiri tak jumpa di mana penghujung dunia yang sebenar Zea" "Kalau aku tak fikir nak mewahkan kau dan anak kita macam orang lain, aku takkan kerja keras sampai macam ni sekali Zea. I do all this because I love our little family and the little ones who will grow up later" "I will do whatever you ask, but please give me time to fulfill your request. Please sayang.."


Rate this story

Share this novel

MOMMY FA
2020-11-30 

Aduhai hun Nie , masalah betul . heheh Gais kalau sudi follow sy , boleh la try baca Projek memikat hati en ceo beku . Heheh saja je menulis . Suka suka

Nor Hashzuanita
2020-11-30 

buat hal je hun ni. igt knp la td. rupanya nk pinjm duit.. hhaha

Siti Saniah Suratin
2020-11-29 

nasib ko lah Edward..dpt kawan mcm Hun tu..hahaha..keranmu Zea...

sunny.z

727 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

CINTA DARI LUH MAHFUZ

HAN MIKAEL

DIA ADALAH CINTA

A. NASHA

Maid Untuk Awak

LoLLies

BELUM MENYERAH

EVA FREDOLINE