MISS SEDUCER

MissDiEnDra

Romance Completed 334972

5 (3200 ratings)

Synopsis

Dia seorang gadis berdasarkan pakaian make-up, high heels dan sexy selalu digelar "Wanita Pengoda" sikit pun dia tak kisah.. " I tak kisah la u all nak kata i ni pengoda ke kaki kikis ke sikit pun i tak ambil tahu ! Sebab i tak ketuk rumah u all minta beras nak makan." Senyum sinis Sheren Irene dia langsung tak ambil peduli kerana matlamatnya hanya satu kejar impiannya.. Di sebabkan terlampau obses dengan mengejar impiannya Dia terima satu tawaran.. Sumpah tawaran yang mengilakan nampak semudah ABC tapi ..... Arggh ! "Jangan Risau sayang semua ada dalam Kontrak tu tempoh tak lama 1 tahun Sahaja untuk Irene tundukkan anak aunty.. dan jika berjaya aunty akan tunaikan impian irene.." Puan Sri Kirana sudah terlalu sabar dengan gosip yang tersebar mengatakan anak lelakinya "minat kaum sejenis" Jadi dia memilih sheren irene untuk tutup semua gosip yang sedia ada jadi syaratnya Menikahi anak lelakinya dan dia mahukan Zuriat dari hasil pernikahan itu.. Mampukah Sheren Irene lakukan ? Bahagiakah Sheren Irene bila impiannya tercapai? ??Please Only18+ Readers


Rate this story

Share this novel

simple girl
2021-09-24 

Assalamualaikumm, jemput baca novel saya "Introvert" (:

Edlin Suhaira
2021-09-23  1 Replies

Donated 200 nCoins - good job...teruskan usaha utk menghasilkan novel2 yang terbaik.....good luck

Nur Nana
2021-09-23  1 Replies

Assalamualaikum, hai dear. Maaf mengganggu, izin promote novel pertama saya 'Cinta Kita' dan jangan lupa follow saya ya Tq support me love you all <333

MissDiEnDra

1481 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Perosak Gambar Mr. Vampire

Haniez.Afieqa

Senaskah Rindu

roiefa

cintakah dia?

banin husna

Siapa aku di hatimu?

Ann Zack