SELAMANYA BERSAMA

KALISA

Romance Completed 9442

4.8 (30 ratings)

Synopsis

“Mentang-mentang aku ni ajar subjek kaunseling kat korang, salam pun tak ada, good morning pun tak ada, terus terjah aku.” Pedas, Allan memerli. “Ya lah sir! Hanya sir yang mampu kaunsellingkan Anes ADT tadi tu.” Balas satu suara garau.


Rate this story

Share this novel

Hampas Nyiur
2019-12-13 

good

ACHIK
2019-09-14 

jemput baca novel achik,tq

"liz"
2019-09-06 

best tp tak da dampai dpt baby...mcm mana allan layan anes pregnant

KALISA

8400 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Kesetiaan berakhir kematian

Min

Hi assalamualaikum! First saya perkenalkan diri Nama saya fateen aziza panggilan manja ateen...

HONESTY

HAIF

RAHAYU memandang wajah Faradhiya yang duduk di hadapannya. Wajah gadis itu sembab. Mungkin gadis...

SISA

DHIA MARNI

Cinta yang aku persembahkan untuk kau, kau buang ke tepi, diriku ini yang menyayangimu dan menerima...

DEALOVA

MOX

Sesungguhnya Zack menyesal akan tuduhannya yang tidak berasas keatas Yan sewaktu pertengkaran...