SELAMANYA BERSAMA

KALISA

Romance Completed 6737

4.8 (26 ratings)

Synopsis

“Mentang-mentang aku ni ajar subjek kaunseling kat korang, salam pun tak ada, good morning pun tak ada, terus terjah aku.” Pedas, Allan memerli. “Ya lah sir! Hanya sir yang mampu kaunsellingkan Anes ADT tadi tu.” Balas satu suara garau.


Rate this story

Share this novel

Hampas Nyiur
2019-12-13 

good

ACHIK
2019-09-14 

jemput baca novel achik,tq

"liz"
2019-09-06 

best tp tak da dampai dpt baby...mcm mana allan layan anes pregnant

KALISA

6176 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

BUKAN TEMPATKU

DIDIEY

“Nama awak siapa, ya? Dah lama sebenarnya saya nak tahu. Mujurlah kita jumpa hari ini.” Syed...

Seindah Takdir Cinta ..

zirasya

Cintanya bersama kekasih hati terlerai kerana sikap cemburu & mengongkong lelaki itu. Lantas dia...

Mencari Mr. Dia

Nia Elysa

Apa terjadi bila insan yang kita sayang pergi dalam masa beberapa saat? Adam Zarieyl sepupu...

ABADI

EVA F

“Ni..nak tanya something, tapi Wan kena jawab. Janji jawab okey?.” Aku memandang tepat ke arah...