The Mafia's Seducer

Mecxira

Action Series 86101
4.9
(905 ratings)

Synopsis

Dryan Luiz Niccolo Jejaka Itali yang menjadi igauan buat si gadis. Jumpa empat mata terus buat dia sukakan jejaka itu. Kata Nadine Rose... " Awak ada enam roti, saya suka enam roti." Dryan bukan seorang yang melayan perempuan. Hidupnya penuh dengan penyeksaan dan darah. Tak ada istilah cinta mahupun hidup bersama perempuan. Namun hadirnya Rose, mengacau bilau segala rancangannya. " Kenapa kau datang sini?" -Dryan Luiz Niccolo " Saya nak tengok enam roti awak." -Nadine Rose Kalau tak buat hal, bukan si Roselah. Rose merancang akan menggoda lelaki sejuk beku itu. Kalau tak dapat hati, dapat enam roti pun jadilah! " Saya suka awak." - Nadine Rose " Sei proprio un idiota " -Dryan Luiz Niccolo Di mana saja lelaki itu berada Rose pasti akan hadir sekali. Semua prinsip dalam hidupnya hilang begitu saja kerana perempuan itu. Tepis macam mana pun, cinta itu takkan hilang buat perempuan itu. Whatever it takes i'll be there for you - Dryan Luiz Niccolo Saya tak suka awak. Saya bencikan awak - Nadine Rose Bagaimana kesudahan cerita jejaka itali dengan si gadis ini? Bolehkah mereka teruskan dengan hubungan andai kematian saja bersama dengan lelaki itu? Aku tak terima kau bersebab! Rose, Non voglio vederti ferito! - Dryan Luiz Niccolo


Share this novel

Rate this story


Comments

Nur silawati Nur silawati
2022-02-15 

bes la Cite ne

rania maisarah
2021-11-18 

bila nk sambung lagi author? best la citer ni, jgn la bgi dryan matiii >_<

Ms Qaseh
2021-10-05 

nak nak sambungan plzzzz...

Mecxira

2943 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience