Manager Noona, Saranghae!

PARK CHAE WON

Fanfiction - KPOP Series 1725

5 (9 ratings)

Synopsis

Chae Won pasrah. Bukan hanya tak dapat kerja tu, malah dipermalukan pula. Dia yg terlebih berusaha kot sampai sanggup pergi ke fanmeeting satu boygroup yg dipanggil BTS walaupun langsung tidak dikenalinya. Ingatkan boleh bodek juri tu dengan tandatangan BTS, tapi yg jadi lain pula. Tanpa disangka, dia tiba tiba dapat tawaran kerja. Apa lagi, terjahlah. Dah dapat tawaran, tak payah susah susah interview bagai, tunggu apa lagikan. Setuju terus. Tapi setelah mendapat tahu kerjanya, Chae Won terlopong "Manager boygroup? " "Yes." "Boygroup mana pulak ni?" "BTS." Sekarang dia tak tahu nak buat apa. Terpaksa jadi manager bagi boygroup yg macam pernah dengar namanya. Entah boygroup mana tu, dia pun tak tahu. Itulah, lain kali jangan buat keputusan terburu buru. Member dia pun aku tak tahu berapa, ni pula nak suruh uruskan mereka? "Noona, daeguppa..." -Taehyung "Noona, busaowo... " -Jhope "Noona, bogoshipo... " -Jungkook Kenapa dengan baju dan handphone pink? Siapa punya teddybear warna warni yg bernama TeddyRainbowMinMinBear itu? Apa sebab dia selalu pegang Amaricano Ice Milk? Dari Jin yg selalu perasan, Namjoon yg tak habis habis rosakkan barang, Jimin yg merajuk saja kerjanya, sehinggalah Suga yg tiba tiba jadi cerewet teramat. Semua dilayankan saja. Nak tahu selanjutnya? Ikuti kehidupan Park Chae Won menjadi manager BTS yg banyak karenah dan pelbagai macam perangai yg pelik pelik. (Cerita ini adalah rekaan semata mata. Segala salah dan silap atau apa apa yg menyinggung perasaan harap dimaafkan) *lepas baca jangan lupa comment ya! •_<


Rate this story

Share this novel

princess honey
2021-01-29 

knp x dh x sambung cite ni ?????? best la cite dia

heroin_nana
2020-03-17 

Best cita ni ^_^

SARAWANIE
2019-06-02  1 Replies

Waauu bts oh my god! Ni masalah betul, bile tgk terpacul awak letak jungkook.... cair hati kite, wakkk

PARK CHAE WON

20 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

JIRAN SEBELAH SUAMIKU 4

Qaqa Mierra

My Cold Boyfriend [FELIX]

Potato

Fall in Love[BTS]

Honey

Not For Sale

junejin07_