DIA BUKAN SKANDAL

Suhaila

Romance Completed 223183

4.8 (1517 ratings)

Synopsis

“She’s not my scandal, she’s my bride to be” - Khairil Izhan. Mampukah cinta mereka bertahan.. Mampukah mereka mengharungi dugaan yang sentiasa mendatang. Mampukah mereka untuk terus berbahagia dengan cinta mereka. Mampukah Nurin Umaira menjadi isteri Khairil Izhan jika dia dkatakan hanya skandal, sedangkan keluarga Khairil Izhan sudah ada calon isteri yang lebih sesuai buat lelaki itu. – Khairil Izhan ?? Nurin Umaira : Dia Bukan Skandal. “You, tinggalkan something kat dalam ni, Umaira.” Dia yang sudah bersandar di kereta Umaira, mengangkat tangannya ke dada. “I memang tak boleh lepaskan you, sebab you dah porak porandakan hati I. I ni jiwa kental, tapi tiba-tiba you buat hati I jadi lembik.” – Khairil Izhan. “You marry her, daddy restu. Tapi kita buat ikut adat. Buat masa ni, kita biarkan keadaan slow down dulu. Ni tengah kecoh, kesian Umaira ni kena tuduh jadi skandal CEO.” – Tan Sri Sufrie "Nak ajak Nurin Umaira kahwin lari kat Thailand. Kalau dapat malam ni lagi bagus. Rindu kata, dia dah tak tahan nak peluk Nurin Umaira. Cinta kata dia dah tak sabar nak cium-cium Nurin Umaira.." – Khairil Izhan.


Rate this story

Share this novel

Annie Ali
2021-10-16  1 Replies

best sangat cerita ni,klu ada sambungan pasti kan lg real

rosliza
2021-10-15  1 Replies

Besst…. Dah kali ke3 baca cerita ni … bestt sgt. Thanks dear. Bila nak buat cerita baru

Zura Anuar
2021-10-11  1 Replies

Donated 400 nCoins - best jalan cerita.. puas hati. Nak bg reward skit kat author. terbaik

Suhaila

951 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Bestie hujung nyawa??

IG:nurrshaashaa_

SEANDAINYA ITU TAKDIRKU

isya

Cinta yang pertama

Aainas_ official

SURI HATI SIR DANISH

NAEYD.L