TUNDUKKAN MR ARROGANT ITU

Amieda Amee

Romance Completed 337629
5
(2327 ratings)

Synopsis

[FREE READING] Ian Khalif, lelaki serba sempurna yang angkuh dan narsisis. Prinsip hidupnya mudah. Hanya wanita yang mengejar dirinya. Dia tidak akan sesekali mengejar wanita. Namun, semua itu berubah saat dia bertemu seorang gadis misteri. Dia mengejar gadis itu. Semakin gadis itu menghilang, semakin dia mencari. Alyka Sara, gadis muda yang cantik dan punya matlamat hidup sendiri. Kerana ingin membalas dendam untuk teman baiknya, Alyka mengaturkan rencana. Dia akan membuatkan Ian jatuh cinta dan mengejar dirinya. Dan kemudian akan meninggalkan Ian di saat cinta lelaki itu berada di puncak. Berjayakah Alyka Sara ‘menundukkan’ seorang Ian Khalif yang angkuh itu? Apakah yang berlaku saat rahsia sebenar Alyka diketahui Ian? *Warning: Hero 'red flag' dan sad ending.


Share this novel

Rate this story


Comments

NMZ
2024-04-03  1 Replies

Bestnyaa.. Tysm author

Tun Teja
2024-04-01  1 Replies

Donated 400 ncoins. - Terbaikkkk author... I bee liu?

kimjuncotton
2024-03-31  1 Replies

ya allah mmg dah agak dia dah takda. Berair-air airmata baca bab tu. Alahai baru nak bahagia. Rasa tak sanggup dah nak baca bab 2 akhir tu, tapi truskan juga mana tahu ada plot twist. Chapter yg nak happykan pembaca tu pun sedih lagi sebah ada surat. Try tahan airmata last2 menangis HAHAHA. Goodjob author buat novel! 100000/10!!! Thank youu ! After this no more sad end tauu. Alahai mcm tkleh terima Ian pergi hahaha. Tapi kena terima HAHAHA. Thank you author !

Amieda Amee

2516 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience