Jangan Baca Novel Ni

Ismi Fa Ismail

Horror & Thriller Completed 18169

4.6 (156 ratings)

Synopsis

Munir bingung. Dia tak tahu nak lakukan apa lagi. Novel itu memang tak dapat dimusnahkan. Lalu Munir pun mendapat satu akal. Dia mengguriskan jari telunjuknya pada bucu cermin tingkap bilik sehingga memancut-mancut darah yang keluar. Dengan darah yang mengalir deras dari luka pada jarinya itu, Munir menuliskan sesuatu pada kulit novel yang selama ini memang hanya kosong tidak bertajuk. Pada kulit novel yang berwarna hitam itu, Munir tulis...'JANGAN BACA NOVEL NI'


Rate this story

Share this novel

Iqmal Izzat
2020-09-19 

Assalamualaikum semua! Lepas korang baca novel ni, jemputlah baca novel saya iaitu AKU TIDAK SEMPURNA. Hope korang boleh support dan follow saya sekali! Alang-alang tu comment la sekali ya nanti!

Ted Jon
2020-08-24 

dah lama beli buku 1 2 3.

Mrs. Nana Rosé
2020-08-10 

kenapa saya takboleh baca buku ni

Ismi Fa Ismail

9109 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

HANTU RUMAH SEWA

Min

Aku pun bangun dan bukak pintu bilik air. Alangkah terkejutnya aku takda orang pun!!!! Aku...

Kacau

Aina Nerina

Lily seorang gadis bekerjaya mempunyai seorang tunang. Kedatangan seorang mak cik tua yang ingin...

Santau

NAJ

Abang!! Abang! Buka pintu jap!! aku ketuk pintu bilik abang. Dari luar bilik abang kedengaran lagi ...

Zon Seram

Anis Adnan

Aku tersentak dari tidur kerana isteri kejutkan aku. Katanya, ada pencuri masuk. Aku kembali ke...