TERUKIR DI KOTAK HATI

MOX

Romance Completed 5549

4.6 (50 ratings)

Synopsis

Diam bukan bererti aku enggan, bukan juga aku tidak menyimpan hati padanya. Mana mungkin aku menolak hatinya sedangkan dia empunya tuan dalam ruang MR. Right di hatiku, namanya saja sudah lama terukir di kotak hatiku. Tapi aku tidak mahu ia diluah hingga angin, bintang, burung-burung dan sesisi alam tahu tentangnya kerana aku mahu ia special. Saat masa yang tepat tiba, pasti aku akan katakan padanya bahawa aku sudah mencintainya lebih lama dari dia mencintaiku.


Rate this story

Share this novel

LIZLI V.
2019-08-29 

Best Citer ni.??. Tahniah kepada penulis. Jangan Lupa Baca Novel Terbaru Saye ye. #TERIMA HATI INI

Nusya Awang
2019-08-02 

kelakar. best je baca.

Neela Yan
2019-05-01 

Yang terbaik lah kata2 ini

MOX

6162 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KEKASIH HATIKU (COMPLETE)

ENDOFNIGHTMARE[THE GREAT NOVEL]

Tajuk original :BUAH HATIKU Cerita ini mengisahkan tentang tiga adik-beradik gadis. Pada suatu...

Pertemuan(slow update)

Zya

"Sorry saya tak sengaja terlangggar awak"Kata Ilsya sambil memohon maaf. "Takpelah,tapi awak tak...

SI BULAT SAYANG

ORKED

"Kak Thia, Bulat ada sesuatu nak bagitahu Kak Thia." "Apa dia?" Pandangannya beralih pada...

His Lady : ANABELLA SOFEA

JEHAA

GENRE : DARK-ROMANCE WARNING !! • 18+ SCENE • FULL OF HARSH WORDS Seorang gadis jalanan...