ANGAU

FIZAH NADMAH

Humor Completed 7488

4.5 (53 ratings)

Synopsis

“Hodoh macam katak!” Suara mereka bagai berulang di telinga. “Macam murah aje.” “Puteri katak!” “Hahaha!” “Hodoh.” “Leo nak ke perempuan macam tu?” Aku tak cintakan Leo. Aku ni budak-budak lagi. Heh. Ada hati nak fikir pasal cinta, ibu hantar aku sekolah untuk belajar. Bukan bercinta. Dahlah muka aku hodoh, sibuk nak jatuh cinta. Huh!


Rate this story

Share this novel

Enter The Display Name
2020-07-12  2 Replies

Hi, please delete this. Kalau tak faham bahasa Inggeris, TOLONG PADAM CERITA 'ANGAU' DAN 'HELLO, ITU KAMU'! Suka hati mak bapak awak je nak plagiat cerita orang lain. Don't support her, thank you.

haluu
2020-07-12 

im so sorry about "hello,itu kamu". becausr that is not your 'keje'. but plis try to make you own novel okay. i will support you and dont plagiat orang lain punya idea.

haluu
2020-07-12 

plus with you novel yang tajuk "hello, itu kamu?" tu pon sama plagiat. stop yh

FIZAH NADMAH

8400 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KELAB BORAK RANCAK

ELOSH

Siapa itu Rahayu ?. Siapa itu Suraya ?.... mengapa setiap kali mereka bersama pasti akan terpacul...

KIRI DAN KANAN

MIRA KAZAR

Aku kau dan dia, kami bertiga berada dalam situasi yang diibaratkan madu di tangan kananmu, racun...

Main Main Cinta

Rafaa

Nerin seorang pekerja di sebuha syarikat terkemuka ditemukan dengan seroang jejaka tampan yang...

perang fesyen vvip

Queennadiah

the Wannababy dapat anugerah?!baju?!solekan?!fesyen macam mana?!siapa designer baju diorang...