ANGAU

FIZAH NADMAH

Humor Completed 5245

4.5 (48 ratings)

Synopsis

“Hodoh macam katak!” Suara mereka bagai berulang di telinga. “Macam murah aje.” “Puteri katak!” “Hahaha!” “Hodoh.” “Leo nak ke perempuan macam tu?” Aku tak cintakan Leo. Aku ni budak-budak lagi. Heh. Ada hati nak fikir pasal cinta, ibu hantar aku sekolah untuk belajar. Bukan bercinta. Dahlah muka aku hodoh, sibuk nak jatuh cinta. Huh!


Rate this story

Share this novel

Qaisara Alisyah
2019-08-04 

At last dia jadi cantik juga ke??????aku tak faham cerita ni ......tapi kan last chapter tu apa maksud dia....aku tak faham langsung .....

SyiRa SaZini
2019-03-20 

ok lahh

eshalyna
2018-11-12  2 Replies

ape tajuk novel yg sebenar??

FIZAH NADMAH

6254 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

SIAPA AKU DI HATINYA?

SARAH AAISHA

"You gotta be kidding me?" Mulutnya sudah ternganga. Apalah semua benda ni. Macamlah betul...

I'M THE BEST!

HAZIF HMD

*AKU* berbadan gemuk! Ramai orang mengata aku macam-macam. Kolesterol tinggilah dan lebih berat...

My Wife is Otaku

Maira

Heidi Shawqi sakit kepala. Menginjak umur 32 tidak menghalang dia untuk tergesa-gesa berkahwin....

KONGSI HATI

AJIB

Hajar tahu dia hanya bertepuk sebelah tangan. Arm langsung tidak memandangnya tetapi hatinya memang...