Ayu Means Pretty(UC-unlocked chapter.)

Che Da(Ayunifalin)

Romance Series 34430
5
(68 ratings)

Synopsis

Zamila seorang yang cantik semulajadi, dia sangat sombong dengan kecantikan yang dimilikinya. Hairul seorang yang anti wanita, dia menyampah dengan keyakinan Zamila, kawan kawan Hairul juga di larang untuk memikat Zamila. Shah: rul, kau tak bagi aku tekel Mila sebab kau suka dia kan? Hairul: pompuan macam tu diharamkan masuk dalam family aku. Keluarga Hairul semakin risau bila Hairul belum menunjukkan minat untuk berkahwin walaupun umur sudah hanpir mencecah ke 30 tahun. Hairah: rul, mama sudah ada calon menantu idaman mama, ini gambarnya. Hairul: mama kalau inilah calon yang mama pilih rul sanggup membujang seumur hidup. Siapa pilihan puan hairah? Mengapa kah hairul membenci wanita cantik? Teruskan membaca Ayu means Pretty. Tajuk diilhamkan oleh ayka. Cover by : Farah Wahidah, ig ID, Mrs Meow. Second cover by iqmal izzat, ig ID author_iqmalizzat. Ig: Ayunifalin _aidawati _author. Fb: nur alisha. WA: +. Author's disclaimer: Ini percubaan pertama che da untuk menulis dgn stail penulisan yang sebegini, jika terdapat kekurangan mohon di ampunkan, please note this is my original story based on true story in my college years plus with some fiction plots untuk mendapatkan jln cerita yang lebih real. Nama yang di gunakan adalah rekaan semata mata, jika terdapat persamaan watak samada dengan orang yang masih hidup atau meninggal dunia, ianya hanyalah satu kebetulan yang tidak di sengaja kan. Terima kasih yang sudi memilih novel ini untuk dijadikan koleksi dan seterusnya membaca novel terbaru dari Che Da.. Bismillah.


Share this novel

Rate this story


Comments

Hani
2022-12-04  1 Replies

Donated 200 ncoins.

Bunga Lily
2022-11-29  2 Replies

jemput singgah novel baru saya yang bertajuk Rumah Tangga Paksaan

Creamy Durian
2022-09-23 

Salam. Nak tumpang promote (= Sape2 yang baik hati jemputlah baca novel saya bertajuk Jangan Tipu. Genre Romantik. Terima kasih =))

Che Da(Ayunifalin)

1707 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience