Lelaki

Mikael Sahaja

Humor Series 4489

4.8 (25 ratings)

Synopsis

Tentang Lelaki Secara jujurnya, Lelaki ini adalah beberapa hasil penulisan yang aku buat dari tahun 2007 2010 bercerita pasal lelaki dari pelbagai sudut yang aku fikir masa tu perempuan nak tahu. Awal awal, aku nak minta maaf andai kata bahasa yang aku gunakan agak kebudak-budakan, ataupun point yang aku voice out kan itu kedengaran agak childish. But hey, aku masih lagi stick untuk beberapa point yang aku lontarkan. Dan juga, ada beberapa cerita yang patut kau baca, ambil iktibar, dan berjanji pada diri sendiri yang kau takkan buat (jika kau lelaki). Kepada perempuan, baca tu baca jugak. Jangan baca kosong je. Rugi. Selamat membaca dan bergembira.


Rate this story

Share this novel

lameachiko
2019-09-26 

jemput baca novel saya :)

ACHIK
2019-09-14 

jemput baca novel achik,tq

fiey
2019-07-31 

klo hari2 kena bluetick. mesej x nk baca. tpi bila jumpa mcm nothing happen. pastu sakat dia ada pompuan lain. padahal seme org tau dia x de org lain. dia nk apa sbenarnya?

Mikael Sahaja

6187 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Jodoh Kedai Sebelah

Asharaa

"Amboi. Amboi. Encik perfect kita ni. Yang baca novel cinta malam-malam. Awak tu sekarang dalam...

Call Me Mr Penculik

Suria November

Kenapa nangis ni? soalnya lembut. Saya nak keluar dari sini.Saya nak balik jumpa keluarga saya.Dont...

Yang Indah Itu Budi, Yang Cantik Itu Bahasa

Jat

Stop it, Nini.. Nini tersengih. Keningnya dijungkitkan beberapa kali. What? I knew it!...

Cinta Express

BE-FADZ

Hahahaha...dia tu memang kelakar betul la. Hurin Ain Syazwin. Nama yang cantik, secantik empunya...