Asalkan Kau Bahagia [ SHORT-STORY ]

NoorAdnin

Romance Series 2557

4.7 (3 ratings)

Synopsis

Dia... Sanggup lakukan apa saja demi isterinya yang tercinta. Tentang kesihatannya? Langsung dia tidak ambil kisah. Apa yang dia tahu, dia hanya ingin Aryana Sofea, bahagia. "Abang, why? Why abang perlu buat semua ni? Kenapa abang sanggup rahsiakan semua ni daripada saya?" - Aryana Sofea "Aku cuma nak kau bahagia, sayang..." - Zayyan Arsyad


Rate this story

Share this novel

Miss Honey
2020-07-01 

Hi semua, jemput baca novel terbaru Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Nampak menarik? Jom singgah dan baca dulu ^_^.Tq,Honey yakin korang takkan menyesal bila dah baca :)

fadlina
2020-06-29  2 Replies

next chapter please

NoorAdnin

27 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Pelangi Iris

Cuntel

"Jay, Zack nak kawin!!!!" "What!! No!! Zack I love you!!" "Hahahaha" Iris telah ketawa...

I SAY YES

HAZIF HMD

Sampai sekarang aku tak tahu macam mana dengan bekas kekasih suami aku ni. Dah tak dengar berita...

Puisi Terindah Buat Si Dia

Cik Bunga

puisi ini khas buat si dia dan pembaca di luar sana.. selamat membaca dan kongsilah puisi ini...

SEMANIS RED VELVET

ORKED

Kerana berebutkan kek red velvet, Eiyan dan Kirana sama-sama menipu asalkan dapat kek itu. Namun...