NAMUNKU PUNYA HATI

Pena biru

Other Series 13000
5
(103 ratings)

Synopsis

Terjerumus dalam dunia gelap membawa kepada erti kehidupan sebenar. Ideologi yang berbeza akhirnya memakan diri. Dunia lesbian dan gay seakan sebati dengannya namun dalam hatinya dia masih waras dan mahu kehidupan normal. Sikapnya yang "please you"dan " i wont let you down "mambuatkan hidupnya terasa seakan kosong dan sepi. - based on true story dan di edit sedikit agar ia mesra pembaca. - gay and lesbian content -aku@orkid tu bukan author ya.. saya ambil dari kisah salah seorang sahabat saya. - just nak share about betapa tak adilnya dunia pada pencari bahagia seperti dia - short story


Share this novel

Rate this story


Comments

Nazain Nakriz
2022-10-02 

Ya Allah berilah orkid kebahagiaan

Nuin Joanne
2022-10-02 

plzzz LA orkid jgn siksa diri sendiri, sayangi diri sendiri tuntut fasakh dan pergi jauh dari Izzat dan keluarga puaka tu, selagi kau tk merempat selagi tu LA jantan dayus keparat tu tk akan lepaskan kau, bangkit dan buka mata serta minda plzzz orkid pergi jauh dari Izzat tu plzzz jgn bunuh diri sendiri kerana Izzat plzzzzz

Jue
2022-10-02 

si izzat ni memang gunakan orkid je.

Pena biru

309 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience