Married With Mr. Cikgu

Ieyra Aqish

Romance Completed 39124

4.9 (414 ratings)

Synopsis

“Abang! Ryan ada perempuan lain!” “Perempuan lain? Siapa?” “Yes and the funniest is perempuan bakal madu aku tu ialah classmate aku! Can you imagine?” “Classmate? Wow! Impresive! Tapi, macam mana boleh jadi?” Hanny mengeluarkan telefonnya lalu laman whatsapp dibuka. Hanny menyerahkan telefonnya kepada abangnya. Thariq mengambil telefon adiknya lalu gambar yang dihantar dilihat. Terbuntang matanya melihat adegan yang agak panas. Errr…aku tak tahu nak cakap apa tapi yang pasti gambar ni sungguh intim. Thariq menyerah kembali gambar adiknya. “Emmm…abang tak tahu nak cakap apa pasal ni tapi Ryan dah explain semua ni?” “I don’t need his explanation. Cukuplah gambar ni sebagai bukti!”


Rate this story

Share this novel

Guest User
2020-06-15 

pening bce English dia berterabur.... btl2 Google translate

Noorasyikin Shikin
2020-05-31 

best novel ni

Jainon Hj Amit
2020-05-30 

seronok

Ieyra Aqish

8357 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Jap, Bae Ke Bff

Roseelover

"Baiklah, sekarang saya rasa awak semua dah dengar khabar angin tentang pelajar baru yang akan...

Puteri Yang Terbuang

Shyieda Fieya

Aku menuju ke kafe. Aku membeli air milo ais dan nasi goreng dan aku ingin menuju kemeja tempat...

SUNGGUH HANYA DIRIMU

DHIA MARNII

“Kurang ajar! Hey pompuan! Kau ingat aku hadap sangat ke dengan kau hah? Apa kau ingat selama ni...

Dude! I'm Getting Married

Iman Fadia

Seri mengetap bibir. Dia jeling bos muda di depannya. Riak lah tu..aku pun bukan sengkek sangat...