Married With Mr. Cikgu

Ieyra Aqish

Romance Completed 21580

4.9 (353 ratings)

Synopsis

“Abang! Ryan ada perempuan lain!” “Perempuan lain? Siapa?” “Yes and the funniest is perempuan bakal madu aku tu ialah classmate aku! Can you imagine?” “Classmate? Wow! Impresive! Tapi, macam mana boleh jadi?” Hanny mengeluarkan telefonnya lalu laman whatsapp dibuka. Hanny menyerahkan telefonnya kepada abangnya. Thariq mengambil telefon adiknya lalu gambar yang dihantar dilihat. Terbuntang matanya melihat adegan yang agak panas. Errr…aku tak tahu nak cakap apa tapi yang pasti gambar ni sungguh intim. Thariq menyerah kembali gambar adiknya. “Emmm…abang tak tahu nak cakap apa pasal ni tapi Ryan dah explain semua ni?” “I don’t need his explanation. Cukuplah gambar ni sebagai bukti!”


Rate this story

Share this novel

Syah Kasyah
2020-03-29 

novel yg paling best i pernah baca....kalau msuk dlm drama kul 7 ke...drama astro ke....mmmg layan abis citer ni....btw congrats kt writter yg otak komputer ni??...

Ebomayoi
2020-03-19 

best sgt2

Aqies Ketot
2020-02-13 

first ii baca mcm tak best sbb bdk ii salah kan?haha pastu bila baca tak henti ii makan pon tak sbb nk baca novel ni..hati ni rasa nk menjerit sbb seronok sgt jalan cerita dy,haha cikgu kawin dgn murid dy haha..ap ii pon novel ni best gila tak tipuu..ada sambungan lagi ke sis?mintk ii la ad sambungan lagii hihi..

Ieyra Aqish

6059 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Jap, Bae Ke Bff

Roseelover

"Baiklah, sekarang saya rasa awak semua dah dengar khabar angin tentang pelajar baru yang akan...

GADIS BERTUDUNG HIJAU

SIBI

“Sebenarnya ibu…. Yang menjaga dan melawat ibu semasa ibu koma adalah Liya.” Jelas anak...

Pelajarku Isteri Sah Ku

AngleGinam

Frizan pun mengambil fail Naiyshah.Dia melihat biodata Naiyshah.Rupanya dia pelajar yang agak...

AKU TANPA KAMU

DESSY . W

Aku tahu di ramai di luar sana yang mungkin menarik dari kau, tapi aku tak mahu orang lain aku...