THE GAMES 2

NURSHAZA

Zombie Completed 3031

4.5 (18 ratings)

Synopsis

“Mana zombi-zombi semua tu? Dah pupus ke? Kenapa suasana menjadi pulih seperti biasa?” bertubi-tubi pertanyaan Mica membuatkan Mikael berkerut manakala Zara terdiam. “Apa yang kau merepek? Zombi kebenda? Ni mesti kau banyak main game zombi kan sampai kau cakap meraban je ni?” gelak Mikael. Zara mencubit perut Mikael. “Ni pusat kuaritin.” berkerut Mica cuba memahami apa yang disampaikan oleh Zara. “Pusat kuaritin untuk apa? Kenapa dengan aku kena kuaritin?” tanya Mica lagi. Zara mengeluh.


Rate this story

Share this novel

NINA AHMAD
2020-07-08 

op, tumpang iklan...sila baca novel saya love Monkey....plis komen , rate n follow my acc novel plus Dan ig....

NINA AHMAD
2020-07-08 

wow, best nyer....

Ginny
2020-02-03 

Best sangat ! Jemputlah baca novel saya yaa?

NURSHAZA

8400 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

THE GAMES 2

NURSHAZA

“Mana zombi-zombi semua tu? Dah pupus ke? Kenapa suasana menjadi pulih seperti biasa?”...

THE UNEXPECTED

NURSHAZA

"Daddy tak ada niat nak buat macam tu, sayang. Luna penyakit daddy ni sebenarnya dah...

CHAOS

NurShaza

Aku tersedar dan terus bangun secara mengejut. Aku kat mana ni. Kenapa semua putih? Ada bau ubat...

THE GAMES

NURSHAZA

Mica bangun lalu dia membuka baju dan menukar kepada sehelai t-shirt berkolar berwarna putih...