MUZIK CINTA

AIN YUNNI

Romance Completed 24704

4.7 (144 ratings)

Synopsis

“Perkara semalam tak sepatutnya berlaku. Kita tak saling mencintai. Aku tak mencintai kau dan aku yakin kau juga terpaksa merelakan sebab kau terhimpit dengan tanggungjawab kau sebagai seorang isteri.” Ucap Fakhri sambil memandang tajam kearah Lea.


Rate this story

Share this novel

Hoonie
2020-06-30 

character development ada, jalan cerita menarik, ending pun tertutup rapi. Tapi sebenarnya, rasa mcm nak tumbuk dulu Fakhri tu. Ndak puas saya. Kalau sya abng Lea sudah dihantam Fakhri tu. Kalau ndak boleh jadi suami yg baik, ceraikan. Jangan seksa anak orang, permata di hati ibu bapa. Aduh, masih geram pulak.

Liza Selamat
2020-06-25 

best

Ayla
2020-05-21 

Best,jemput baca novel saya,Forever Mine dan Growl buat peminat Kdrama.Teruskan berkarya dan support saya ya.

AIN YUNNI

8355 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

NUNA MANIS

HAZIF HMD

“ Apa awak buat ni? Saya terima awak tak bermakna awak boleh buat saya macam ni? Awak tahu tak...

EVERLASTING LOVE

FIZAH NADMAH

Aku tak mampu realisasikan impian yang kita lakar bersama tapi aku mampu tunaikan satu janjiku...

TAK DISANGKA

AFFANERMA

Hei kau,, apa yang kau tahu tentang perkahwinan? Kau boleh kata macam-macam jawapannya dalam...

AJARI AKU

SARA AISHAA

Aku dah lama sakit hati dengan budak tak cukup umur ni. Hari-hari bagi aku fail tak lengkap. Makan...