Bukan Aku tapi Dia

Mecxira

Romance Series 5828

5 (17 ratings)

Synopsis

Book 1 EBOOK VERSION IS OUT [ Brian ? Helena ] Apabila kau melangkah masuk ke dalam dunia aku. Kau takkan mampu keluar lagi kerana Aku bukan lelaki yang baik untuk melepaskan begitu sahaja. Brian Lee, Derapan kaki yang membawa aura yang menakutkan dan mendebarkan. Semua berkaitan dengan dirinya terlalu misteri. Dia yang terlalu membenci kaum hawa tetapi hadirnya perempuan itu menerbitkan perasaan yang sukar digambarkan melalui kata-kata. Tetapi hatinya tetap cuba menafikan semua itu. Tetapi apabila hati sudah terpaut usah dikata. Semuanya menjadi tidak kena. Bak kata orang mandi tak basah makan tak kena sehingga jika perempuan itu menghilang dicari merata tempat. Tidak mahu perempuan itu tiada didepan matanya. " Where are you going? Tak boleh ke duduk diam-diam? " - Brian Lee " Duduk sini je pun " - Helena " Jangan duduk jauh dari aku " - Brian Lee Helena Aisya anak yatim piatu yang kehilangan mak dan ayahnya. Hanya mempunyai abang sebagai tempat bergantung tetapi kerana kesilapan abangnya dia dijadikan mangsa keadaan. Sampai bila harus dikurung, sedangkan dia bukannya ada kaitan dengan lelaki itu. Keprihatinan lelaki itu sedikit sebanyak membuatkan hatinya berbunga mekar tanpa dia sendiri sedar. " What are you doing? " - Brian Lee " Masak! " - Helena " No! put down pisau tu. Tajam! Bahaya kalau kena jari " - Brian Lee " I'll cook it for you " -Brian Lee Sebuah rahsia yang dibongkar oleh lelaki itu membuatkannya terkejut sehingga terduduk lemah. " Tak perlu kasihan dekat aku. Aku tak perlukan kasihan kau, Aku perlukan cinta kau " -Brian Lee Kemunculan lelaki misteri disebalik wajah baik itu memberi impak yang besar pada hubungan mereka berdua. Siapakah lelaki misteri itu? Dapatkah mereka menggapai kebahagiaan?


Rate this story

Share this novel

Miss Honey
2020-07-04 

Hi semua, jemput baca novel terbaru Honey. Tajuknya Cinta Yang Haram. Nampak menarik? Jom singgah dan baca dulu ^_^.Tq,Honey yakin korang takkan menyesal bila dah baca :)

Maz
2020-07-01  2 Replies

sis mecxira.... jual ebook maksudnye bagai mana... so kalau sy nak buat pembelian bagaimana... dimana boleh dapat...

qiss
2020-07-01  1 Replies

bile nk update

Mecxira

141 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Sentiasa Ada

CIK SEPI

Bila sendiri hidup menjadi mudah dan suram. Hadirnya dia hidup jadi gundah, tak tentu...

BILA MEMANG MASIH CINTA

ORKED

Siapa sangka Julia bertemu kembali dengan bekas tunangnya yang juga seorang cikgu. Mereka mengajar...

Di Awangan

xox

Tahniah Rin. Ucap Zatul. Terima kasih. Macam mana korang boleh tahu ni. Ujarku. Adalah. Aku dan...

TENTANG MEMORI

NUR

Hembusan angin menerpa jilbab yang Thalia kenakan. Ia begitu betah menatap lautan yang ada di...