Cerita Budak Sekolah

Mikael Sahaja

Humor Completed 9014

4.4 (104 ratings)

Synopsis

Bagi lelaki, perempuan ni masalah. Perempuan ni leceh. Kejap-kejap nak menangis. Lari dah la tak laju. Kalau main kejar-kejar, mesti asyik jadi je. Lepas tu nanti, mesti ada lelaki acah-acah macho offer diri nak jadi. Mana keadilan dekat situ? Mana? Aku gemuk kot. Setiap kali lari mesti mengah beb. Masa aku kena "jadi" tu, ada mana mana budak lelaki yang offer nak jadi? Haram. Gelakkan aku lagi bila aku cuba lari dan tergolek lagi ada.


Rate this story

Share this novel

Graceia Lionel
2020-07-05 

Best cerita ni.....

NINA AHMAD
2020-06-24 

jemput baca novel saya juga tajuk love Monkey

RABI'ATUL MARDHIAH
2020-03-12 

Jemput baca novel saya bertajuk SUARA

Mikael Sahaja

8400 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

TERBUKU DI BENAKKU

AJIB

Nadrah menatap potret Zainor . Pupuk matanya digenangi air kesedihan yang tak tertahan lagi. Cinta...

ANGAU

FIZAH NADMAH

“Hodoh macam katak!” Suara mereka bagai berulang di telinga. “Macam murah...

Cerita Rawak Sekolah

Raid-ish

Memento pelajar sekolah yang pelbagai genre.

Gadis Kedai Buku I

Mikael Sahaja

Azlan, si gemuk yang sering dijadikan bahan persenda oleh manusia disekelilingnya. Berwajah bulat...