Cerita Budak Sekolah

Mikael Sahaja

Humor Completed 9651

4.4 (105 ratings)

Synopsis

Bagi lelaki, perempuan ni masalah. Perempuan ni leceh. Kejap-kejap nak menangis. Lari dah la tak laju. Kalau main kejar-kejar, mesti asyik jadi je. Lepas tu nanti, mesti ada lelaki acah-acah macho offer diri nak jadi. Mana keadilan dekat situ? Mana? Aku gemuk kot. Setiap kali lari mesti mengah beb. Masa aku kena "jadi" tu, ada mana mana budak lelaki yang offer nak jadi? Haram. Gelakkan aku lagi bila aku cuba lari dan tergolek lagi ada.


Rate this story

Share this novel

Miya Miya
2020-10-04  1 Replies

Hehe cerita nih cerite realiti. Jadi mcm mna nak ada endingnya Klau author sendiri tk jumpa lgi perempuan tu. Kan┬│? Hehe apa-apapun harap author dapat jumpa dengan perempuan tu lagi. Lgipun mgkin dia ada dekat jer dengan author tpi author selama nih mgkin author sendiri tk sedar hehe maybe kite tk tahu. apa-apapun best sgt. Lawak kisah author nih ^^

Usako Princessz
2020-07-19  1 Replies

hehe.. so skrg penulis dh umur brp? hahaha..

G L A E
2020-07-05 

Best cerita ni.....

Mikael Sahaja

10971 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Cinta untuk saiz xxl

farahalia

SETIA

N.A. nurul

Dugaan Cinta Risya

Nur adriana Batrisya

Setan dalam kuali 2

DANIEL AFIQ NOVELS