Abang Sado Si Katik

Azzalea

Romance Series 23250
5
(24 ratings)

Synopsis

Kerana beban dan tanggungjawab yang terpaksa digalas, Hanis merantau ke Kuala Lumpur untuk mencari rezeki demi melunaskan hutang abangnya. Pertemuannya dengan Emir Hud, yakni anak kepada seorang jutawan telah mengubah hidupnya selepas mereka mempersetujui satu perjanjian untuk berkahwin demi kepentingan masing-masing. Tanpa sebarang perasaan istimewa, mereka menjalani kehidupan sebagai suami isteri untuk satu tempoh yang telah mereka tetapkan. Apa yang berlaku selama tempoh itu? Teruskan bacaan untuk mengikuti kisah pahit manis Hanis dan Emir Hud. *** "You dah janji takkan sentuh dan paksa I buat sesuatu, kan? Semua tu ada dalam perjanjian yang kita dah tandatangan." -Hanis "Perjanjian? Ada ke? You know what, rugilah I kalau I kahwin dengan you, tapi I tak nikmati apa yang dah jadi hak I." -Emir Hud


Share this novel

Rate this story


Comments

Mimie Yahya
2024-07-22 

cepatnya nk nikah...tiberr je abg sado ni...abg jay bakal jd penyondol ke pulak...hahaha

azie_hamid
2024-07-20  1 Replies

allahu emir demam terus bertukar cuaca

Mimie Yahya
2024-07-19  1 Replies

aduh hanis...ganas betui minah katik ni....digigit nya abg sado tu....update lelaju yunk ...x sabo jadi nya ..

Azzalea

3516 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience