Kan Kukejar Cintamu

Atilia

Romance Series 181847

4.9 (1325 ratings)

Synopsis

Pernah tak terlepas orang yang kita sayang dan cinta? Sakit kan? Jadi, apa salahnya kalau kita kejar cinta itu dan jadikan milik kita.


Rate this story

Share this novel

Amiza Abdullah
2020-05-27 

ape lg akan jd Lepas ni? kesian kat Jasmin.

ayu solehah
2020-05-27 

jasmin kene kol mak bapak munirah tu bg diaorg tgk sdri sape cari siape......

Leonie Malibin
2020-05-27 

penjelasan faisal tu elok sebenarnya...tp..takan x blh nak tegur...da kawin kot..ada batas2 yg perlu dielakkan...jasmin tya muiz dpn2 la..muiz tu manada nak buka mulut dulu...tp..konfius..munirah dtg mlm2 kenapa ek?

Atilia

1074 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

pemilik hati nurani

Queennadiah

novel yang mengisahkan tentang nurani suraya dan tengku mikael hirziy.namun cinta mereka terpisah...

AIR MATA WAFA

Orked

Walau kau menghapus, Menghempas diriku, Mengganti cintaku, Semua tak mampu, Hilangkan cinta...

Terima Kasih Cinta

Eyy Mai

Hazel, wanita berperangai lelaki. "Tomboy" gelaran yang diberi sahabatnya. Dalam diam Hazel...

Like The Love of Roses

#wee.Mar

LOVE YOU LIKE A ROSES? SIMPLE AND LOVE ME Cinta yang bagaikan bunga ros Yang susahnya...