TEMAN LELAKI INTERIM

Calyta

Romance Series 344536
5
(8233 ratings)

Synopsis

Hana, seorang Pengurus Jenama di sebuah firma pengeluar jam tangan terdesak mahu mencari teman lelaki untuk dijadikan pasangan bagi menghadiri majlis reunion selepas mendapat tahu bekas teman lelakinya akan membawa teman wanita ke majlis tersebut. Hana akhirnya meminta penolongnya Raqeef yang pendiam dan pemalu untuk menjadi teman lelaki interim bagi menemaninya ke majlis tersebut. "Kau nak bawak si Raqeef tu pergi reunion? Eh, buat malu je beb. Kau nak show off dengan Nazeem, carilah yang berjenis sikit, yang berkarisma, yang bila orang tengok macam...Wow!! Gitu..." -Puva-(Penasihat 25%) "Raqeef tu pun wow jugak apa. Kalau buat rebranding, buang kemalu.. Ehem maksud aku, buang rasa malu dia tu, peh 10 Nazeem pun tak boleh lawan oii." -Hana- "Kalau saya berjaya bawa watak boyfriend Cik Hana, adakah saya akan diserap jadi boyfriend tetap? -Raqeef- "Kalau awak tahu siapa Raqeef, adakah awak masih boleh terima dia, Hana?" -Aariz-


Share this novel

Rate this story


Comments

Nor Mila
2022-01-27 

Donated 200 nCoins

Nor Mila
2022-01-27 

suka stiap chapter yg dhasilkn, deep sgtt feeling ibarat mcm real life..touching, tqsm author =)

ct ayu
2022-01-27 

hahaha.... tu je nk komen ...

Calyta

3464 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience