TEMAN LELAKI INTERIM

Calyta

Romance Series 104003

5 (2030 ratings)

Synopsis

Hana, seorang Pengurus Jenama di sebuah firma pengeluar jam tangan terdesak mahu mencari teman lelaki untuk dijadikan pasangan bagi menghadiri majlis reunion selepas mendapat tahu bekas teman lelakinya akan membawa teman wanita ke majlis tersebut. Hana akhirnya meminta penolongnya Raqeef yang pendiam dan pemalu untuk menjadi teman lelaki interim bagi menemaninya ke majlis tersebut. "Kau nak bawak si Raqeef tu pergi reunion? Eh, buat malu je beb. Kau nak show off dengan Nazeem, carilah yang berjenis sikit, yang berkarisma, yang bila orang tengok macam...Wow!! Gitu..." -Puva-(Penasihat 25%) "Raqeef tu pun wow jugak apa. Kalau buat rebranding, buang kemalu.. Ehem maksud aku, buang rasa malu dia tu, peh 10 Nazeem pun tak boleh lawan oii." -Hana- "Kalau saya berjaya bawa watak boyfriend Cik Hana, adakah saya akan diserap jadi boyfriend tetap? -Raqeef- "Kalau awak tahu siapa Raqeef, adakah awak masih boleh terima dia, Hana?" -Aariz-


Rate this story

Share this novel

Wanie
2021-09-25 

Yeayyyyy Mr Croc

Linda Harun
2021-09-25 

Hana dah ada nama baru la... Mrs ??

Roshasniah Mustafa
2021-09-24 

Donated 400 nCoins

Calyta

2907 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Tiba Tiba Sayang !

myea

AKU SUKA KAMU OKAY?

AYULIS MENULIS

CINTA TAK DIRESTUI

Umie Miera

HusRa Sayang

thepeaCh