TEMAN LELAKI INTERIM

Calyta

Romance Completed 451017
5
(8994 ratings)

Synopsis

Hana, seorang Pengurus Jenama di sebuah firma pengeluar jam tangan terdesak mahu mencari teman lelaki untuk dijadikan pasangan bagi menghadiri majlis reunion selepas mendapat tahu bekas teman lelakinya akan membawa teman wanita ke majlis tersebut. Hana akhirnya meminta penolongnya Raqeef yang pendiam dan pemalu untuk menjadi teman lelaki interim bagi menemaninya ke majlis tersebut. "Kau nak bawak si Raqeef tu pergi reunion? Eh, buat malu je beb. Kau nak show off dengan Nazeem, carilah yang berjenis sikit, yang berkarisma, yang bila orang tengok macam...Wow!! Gitu..." -Puva-(Penasihat 25%) "Raqeef tu pun wow jugak apa. Kalau buat rebranding, buang kemalu.. Ehem maksud aku, buang rasa malu dia tu, peh 10 Nazeem pun tak boleh lawan oii." -Hana- "Kalau saya berjaya bawa watak boyfriend Cik Hana, adakah saya akan diserap jadi boyfriend tetap? -Raqeef- "Kalau awak tahu siapa Raqeef, adakah awak masih boleh terima dia, Hana?" -Aariz-


Share this novel

Rate this story


Comments

Zalina Hamid
2022-11-26 

Donated 400 nCoins

Fatih Tieha
2022-11-25 

Hi. Tumpang promote nukilan tak seberapa saya. Sila lah jengah profile saya dan support novel pertama saya Jerat Emosi. Tqwm.

Wan Rohana
2022-11-02 

Donated 400 nCoins - best

Calyta

4879 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience