TEMAN LELAKI INTERIM

Calyta

Romance Completed 417937
5
(8944 ratings)

Synopsis

Hana, seorang Pengurus Jenama di sebuah firma pengeluar jam tangan terdesak mahu mencari teman lelaki untuk dijadikan pasangan bagi menghadiri majlis reunion selepas mendapat tahu bekas teman lelakinya akan membawa teman wanita ke majlis tersebut. Hana akhirnya meminta penolongnya Raqeef yang pendiam dan pemalu untuk menjadi teman lelaki interim bagi menemaninya ke majlis tersebut. "Kau nak bawak si Raqeef tu pergi reunion? Eh, buat malu je beb. Kau nak show off dengan Nazeem, carilah yang berjenis sikit, yang berkarisma, yang bila orang tengok macam...Wow!! Gitu..." -Puva-(Penasihat 25%) "Raqeef tu pun wow jugak apa. Kalau buat rebranding, buang kemalu.. Ehem maksud aku, buang rasa malu dia tu, peh 10 Nazeem pun tak boleh lawan oii." -Hana- "Kalau saya berjaya bawa watak boyfriend Cik Hana, adakah saya akan diserap jadi boyfriend tetap? -Raqeef- "Kalau awak tahu siapa Raqeef, adakah awak masih boleh terima dia, Hana?" -Aariz-


Share this novel

Rate this story


Comments

Syaffawatie Hamdan
2022-08-09 

done kali ke4. kikiki..

Mizz Juna
2022-07-31 

Donated 400 nCoins

Nuheen 21
2022-07-23  2 Replies

hai boleh sy tahu kena coin sya ada tanda negatif uer ,sy topup bnyk coin tp x boleh guna

Calyta

4097 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience