CINTA PERTAMA

MOX

Humor Completed 9782

4.7 (64 ratings)

Synopsis

“Kemalangan jalan raya, diapun terlibat dalam kemalangan tu tapi terselamat” “Emm, Sofia, mana kau tahu semua ni? Kau ada sembang dengan dia ke?” tanya Qisha was-was, dia memang sudah sedia maklum bahawa kawannya itu internet bergerak tapi kebenaran cerita itu tetap harus dipastikan terlebih dahulu. “Tak adalah, aku google je kat internet. Mak dia aktivis terkenal, dia banyak tolong pengidap-pengidap HIV kat seluruh tempat. Lagipun, dah dua minggu dia duduk kat sini. Takkanlah kau langsung tak tahu” tanya Sofia tak percaya. Qisya pula ambil turn tersengih.


Rate this story

Share this novel

ACHIK
2019-08-07 

promo : Hati yang telah kau curi. jemput baca guys ! and jngn lupa comment sbb nak tahu kelemahan achik ! thank you

Sufi Hanna
2019-04-06 

Best tapi sedih. Nice.

BABY BOY
2019-03-16 

promo. Menahan Rindu. Jemput baca.

MOX

6059 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Semangkuk Pasta Untuk Awak

Adelia

Kisah seorang gadis yang ingin hanya memberi semangkuk pasta kepada crush tercinta. Tapi, dalam...

HIDUPMU HIDUPKU

SARA AAISHA

Apa beza kau dan aku? Kita menjalani hidup masing-masing, jadi kau ingat aku hadap sangat ke dengan...

Kenapa

Mikael Sahaja

Hai gadis-gadis comel yang still single dan guys, whats up? Well, adat perasaan manusia itu...

AL-KISAHNYA

AJIB

Al-kisah ceritera pada satu petang di Bulan September Tahun 1986 Badan mereka tidak berasa...