Love Without Faith

Tinta

Action Completed 32991
5
(1139 ratings)

Synopsis

Rasanya dapat tak cinta yang telah terputus di sambungkan kembali? Atau perasaan suka tu bertukar ke arah yang lain seperti angin lalu? Atau teruskan saja tanpa menerima orang baru dalam hidupnya. Davina Serephina. Selepas Berjaya selesaikan kes punca kematian ayahnya dan melindungi rahsia buku milik ayahnya, cerita dia tidak berakhir seperti yang di mahukan. Pertunangan Davina Bersama Kaden terpaksa demi membalas jasa baik keluarga lelaki itu yang telah banyak berkorban untuk dia. Namun keputusan ini telah mengorbankan satu hati yang selama ini tulus mencintai Davina. Davina pula masih tidak dapat terima kenyataan orang yang dia sukai malah mengkhianati dia. Apa kesudahan kisah Davina kali ni? Adakah dia boleh bahagia semula? Adakah dia boleh temui cinta yang betul-betul ikhlas untuk dirinya yang telah banyak terluka? Mari la baca Love Without Faith untuk mengetahui kisah Puteri Ais ini dan perjalanannya menemui Putera Charming yang dapat cairkan hati batunya ini....


Share this novel

Rate this story


Comments

NKSPena
2022-06-12 

Tumpang iklan jap awak... Jemput baca novel terbaru saya "GHOST DETECTIVE" . Jemput Singgah ^_^

rosliza
2022-02-07  1 Replies

Sangat best japan cerita dan akhiran nye ditutup dengan penuh syahdu… sweet giler. Tqvm Tinta hasilkan novel yg best

Tinta Acc 2
2021-12-16 

Yo Buddies! So Tinta on balik Novelplus ni hah. Tapi tak boleh nak bukak acc yg ini sebab dh lupa password. So Tinta bukak acc baru. Id : Tinta Acc 2. So siapa nak follow boleh check profile ni. ada story baru dah publish (???)

Tinta

1523 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience