Sepahit Madu Semanis Kasih

Fatih Tieha

Romance Completed 483412
5
(2315 ratings)

Synopsis

Bukan pintanya untuk menjadi isteri ke-2. Tapi takdir sudah tertulis yang dia akan menjadi isteri kedua kepada lelaki pilihan ibunya. Walau di tolak dengan pelbagai alasan tapi pasti ibunya mempunyai seribu satu cara untuk dia berumah tangga dengan lelaki yang cukup dikenali itu. "Kalau kamu tak nak kahwin dengan dia jangan harap kamu boleh kerja dan tinggal di Kl tu." - Puan Deeba. "Semua orang kata aku penyondol. Ingat aku nak sangat jadi penyondol ni. Dari aku jadi penyondol rumah tangga orang baik aku sondol tanah tu. Ada juga hasilnya nanti." - Delima. Permintaan Umminya yang satu ini payah untuk di tunaikan. Kahwin lain. Dia tahu umminya tidak berapa suka akan isteri yang dinikahi sekarang tetapi menunaikan permintaan Ummi akan melukakan isteri yang dicintai. "Apa isteri Aq tak baik ke Ummi? Sampai Aq kena kahwin dengan Budak D tu. Dah la nama mula huruf D. Kelas dulu pun D. Results exam pun semua D tak ada A." - Aqra. "Mungkin You boleh memiliki Ummi tapi you tak mungkin boleh memiliki Aq kerana Aq hanya cintakan i seorang sahaja." - Liana.


Share this novel

Rate this story


Comments

De Dqurem
2024-02-09  1 Replies

bestnya novel seronok saya baca semoga saya juga dapat hasilkan novel lebih byk mcm awak juga Fatih Tieha

-SUTERA-
2024-01-29 

ok... TQ sudi kongsi maklumat....

-SUTERA-
2024-01-29  1 Replies

ooo begitu....TQ cik Fatih tieha atas pencerahan ya....cuma utk Jadi eksklusif author tu apa syaratnya ya....sorry byk Tanya plak....

Fatih Tieha

850 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience