Kenapa

Mikael Sahaja

Humor Completed 2953

4.4 (14 ratings)

Synopsis

Hai gadis-gadis comel yang still single dan guys, whats up? Well, adat perasaan manusia itu sendiri yang tidak suka berseorangan dalam tempoh yang amat lama dan mahukan seseorang disisi tanpa mengira siapa tapi paling indah kalau dianya pasangan hidup kita yang kita tahu saat kita mahu mmenghembus nafas terakhir, dia ada disisi kita sambil bersama bersedih saat kita pergi meninggalkannya. Orang yang akan mendengar segala cerita kita sama ada benar atau karut. Walaupun kebanyakkannya adalah cerita karut. Orang yang sentiasa bersedia membantu kita sama ada waktu kita senang atau susah. Walaupun kebanyakkannya susah. Dan perasaan ada seseorang yang bersedia untuk semua itu ternyata memberikan suatu perasaan yang melegakan. Dan,percaya atau tidak, semakin kita menginjak dewasa, perasaan kita hendak mempunyai pasangan akan terus meningkat ke tahap paling optimum dalam tubuh.


Rate this story

Share this novel

Unnie Han
2020-04-30 

Wah best lah cite ni..btw jemput lah baca novel saya.. Teja &Tuah..

ACHIK
2019-09-14 

jemput baca novel achik,tq

LIZLI V.
2019-09-02 

Wah best. Tahniah. Tengok cerita saya pulak. #TERIMA HATI INI

Mikael Sahaja

7596 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Testing

Victoria

Testing

Yang Mana Satu

Zatie Zalea

'Ayu, taknak tegur aku ke?? Kau, kan pengawas sekolah?? Sekarang tengah bertugas, ehh?? Kau memang...

Oh

Rayy Cliff

gini la tu

KALAU DAH SUKA DAN BENCI

HYERA

“Err, kami dah beri rawatan yang terbaik kepada Ku Sofi Ahmad . Harap Tan Sri dapat bersabar.”...