Broken Angel

F.N

Romance Completed 24449
4.9
(395 ratings)

Synopsis

Setelah dicurangi oleh suaminya sendiri, dirinya menjadi tidak tentu arah. Kehidupan bahagianya dengan mudah dirampas oleh seseorang yang berhati busuk. “Awak tak guna, awak tipu saya, awak tipu saya! " “Poor you, suami kau dah tak sayang kau, jadi mesti kau rasa nak bunuh diri kau je kan" Selagi yang namanya manusia, pasti takkan lari dari kekecewaan. “Masalah takkan selesai kalau kau akhiri hidup kau begini" “Kenapa nak kisah pasal saya? Saya ni isteri buangan dia saja, tiada apa yang istimewa pada saya" “You're the broken angel Eva, but I can make you the most luckiest angel if you trust me" Setelah dikecewakan, mampukah dia untuk mempercayai lelaki lain lagi?


Share this novel

Rate this story


Comments

Aisyahranie
2024-04-14 

hallo kak salam knl Ranie indonesia

eida chezam
2021-09-20  1 Replies

hari ni ada update tak

Nur juliana
2021-09-17  1 Replies

padan muka verena.....tahniah diyan n eva

F.N

458 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience