Cinta Di Sebalik Dendam

Azzalea

Romance Completed 65830
5
(1194 ratings)

Synopsis

Ceria, kelakar dan penyayang. Itulah perwatakan seorang wanita yang bernama Etasya sebelum satu tragedi menimpa dirinya serta keluarganya. Akibat tragedi yang menyayat hati itu, dia terpaksa menjalani rawatan fizikal dan mental selama tiga tahun lamanya di negara keluarga angkatnya. Dia kembali ke tanah air setelah dia rasa bersedia dan benar-benar yakin untuk menjalankan misi dendamnya yang telah lama terpendam. Rasa cinta di sebalik dendamnya yang tiba-tiba hadir mengetuk pintu hatinya, ditepis semahu-mahunya, kerana misi dendamnya harus dilaksanakan. Setelah kebenaran terbongkar, ternyata dia berdendam dengan orang yang salah selama ini. Namun, dia sudah terlanjur menyakiti dan menjatuhkan orang yang tidak bersalah dalam hal tersebut. Apa yang berlaku selepas itu? Mampukah dia menebus kesilapan yang telah dia lakukan? *** "Awak fikir, semudah tu je ke saya akan maafkan awak selepas apa yang awak dah buat kat saya?" - Yusran "Tolong beritahu saya, apa yang perlu saya buat supaya awak maafkan saya." - Etasya WARNING! BACAAN UNTUK DEWASA. (Bahan bacaan anda, Pilihan anda, Tanggungjawab anda) Copyright© 2023 NovelPlus.


Share this novel

Rate this story


Comments

Centre
2023-10-02  1 Replies

Donated 200 nCoins

sayang su
2023-09-29  1 Replies

Marathon baca, jalan cerita yang menarik, tak berat sangat, santai2 sahaja, chapter pun tak banyak, terbaik author

Bushro Mohammad
2023-09-28  1 Replies

happy ending.. tahniah sis

Azzalea

3518 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience