Pengantin Mr. Playboy

gracefullily

Romance Series 10860

4.8 (68 ratings)

Synopsis

" She not my type"- Noah Harvin " Neither am I"- Grace Adele *** Setelah si dia pergi, segalanya berubah. Tiada lagi warna indah. Semua kelihatan suram. Seperti separuh daripada dirinya pergi. Hatinya terlalu merindui. Sehingga dia mencari si dia, di mana sahaja dia pergi. Apabila takdir menemukan mereka kembali, sinar mula menyinari. Tetapi hati yang terluka sukar untuk diubati.  Kecuali disembuhkan dengan cinta yang benar tulus dan ikhlas. Sejati. *** P/S: Really slow to update. Tetapi harap anda suka karya ini & SELAMAT MEMBACA!!


Rate this story

Share this novel

Deqzu Zuan
2020-05-28 

best sgt....noah tu cm ank owg kaya je....bila nk update lagi...slalu update kul bpe?

€!k@
2020-05-28 

lg²..hihihi

Mawar
2020-05-27 

Tak sabar nak baca next chapter.. Sementara tunggu mehh lah baca novel PRINCESS

gracefullily

79 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Encik CEO VS Cik Pelukis

zanaziqa_

Mengisahkan seorang perempuan cantik yang baru break dengan kekasih hatinya dan terpaksa kahwin...

SEBESAR CINTAKU

AZIAH

Aku sepertinya sukar bernafas, kiri dan kanan ada saja yang menyerangku. Bukan sebab tubuhkunyang...

DI BAWAH REMBULAN

ESHANTY KK

“ Tolong Darmia. Walaupapun yang terjadi dia tetap papa kandung kita. Darah daging kita.” Suara...

AKHIRNYA BAHAGIA

Miss M

“Awak memang sanggup bukan jadi kuli dan alat untuk dia permainkan saya, untuk dia perbodohkan....