SARUNG

ezekiel

Other Completed 183990

4.7 (582 ratings)

Synopsis

Pabila obsesi menguasai jiwa, maka muncullah nafsu mengambil tempat akal. Ketagihannya yang melampau menyebabkan dia mempunyai sikap fetish dan obses kepada gadis berkain sarung batik.


Rate this story

Share this novel

Iqmal Izzat
2020-09-19 

Assalamualaikum semua! Lepas korang baca novel ni, jemputlah baca novel saya iaitu AKU TIDAK SEMPURNA. Hope korang boleh support dan follow saya sekali! Alang-alang tu comment la sekali ya nanti!

Fizah Hashim
2020-08-15  1 Replies

ezekiel, takde nvl baru ker ? hrp ada yg bru...sya mnat gaya tulisan dan pnceritaan sdra..pnulisan yg berkualiti ..citer ni full sya bca takde skip2x mcm nvl lain..

Shahril Nulhakim Cakim
2020-08-10  1 Replies

Donated 400 nCoins

ezekiel

482 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Ayat Sentap

Miyoonie

Koleksi ayat sentap dari google, kawan, sahabat, diri sendiri, atok, moyang ak-- ok ok aku gurau...

PENGALAMAN SEORANG BACKPACKER

HYERA

Tentang seorang backpacker yang mempelajari pelbagai pengalaman semasa pergi ke luar...

Diary hidup saya

SITY_HAWA

Di sebuah rumah terdapat sebuah patung kanak kanak yang berambut perang kekunigan.Matanya berwarna...

Sesalan

NurShaza

"Bagus betul betina macam kau ni kan... bergaduh dengan suami melarikan diri bersama jantan...