What Dresscode For Today?

Nor Syahkilla

Romance Series 17627
5
(89 ratings)

Synopsis

TEASER: "Dato.. mereka dah bersedia?" Kata Sham, selaku pembantu pribadinya. "Bersedia atau tidak.. Irsha kena kahwin dengan aku, Sham. Aku dah lama menantikan saat ini, kalau kau nak cakap aku obses dengan Irsha, ya.. Aku obses dengan dia. Dia sahaja kawan aku yang ada waktu aku kecil." Kata Dato Dayen Dylan. Sham hanya diam, "saya cuma takut Irsha yang tak bersedia, Dato. Kesian dia." Kata Sham, sedikit memujuk. "She will.. And, you should call her Puan, after this.. Sham, she very important person for me." Kata Dylan. *** Dylan merenung gambar lama milik Irsha, "jadi? Kau dah dapat apa aku suruh kau cari? Mana lah tau, keluarga mentua aku masih hidup?" Soal Dylan. Sham hanya menyerahkan fail coklat di atas meja Dylan, "Unfortunately, ibu bapa Irsha dah lama meninggal. Tapi, ada satu benda yang kau perlu tahu.. Irsha.... Dia orang yang paling penting dalam permainan kita. Kau sendiri tak akan percaya, siapa Irsha sebenarnya. Loket merah ini... Menandakan dia bukan orang yang seperti kita sangka!" kata Sham. Dylan hanya merenung tajam ke arah Sham, "I must protect my wife, no matter what. Rahsiakan perkara ini. Selagi kita boleh rahsiakan dan tutup rapat-rapat apa yang boleh kita tutup." Amaran Dylan. "Kenapa Tuan kahwin dengan saya? Saya tak ada apa-apa, status pun cuma anak angkat kepada keluarga saya yang sekarang." Naif Irsha. Dylan hanya tersenyum manis, "i don't want to know who are you, Irsha. Because, i know you very well. Eventhough, Irsha tak kenal Abang, tapi.. Abang kenal Irsha sangat..." Senyum Dylan. ********************* Berjayakah Irsha dan Dylan bersatu tanpa sebarang halangan? Siapakah sebenarnya Irsha? Apa motif Dylan di sebalik mengahwini Irsha? Rahsia loket merah yang merubah hidup Irsha 360 Darjah? Boleh baca What Dresscode For Today yang sudah diberi nafas baharu dalam penceritaan. Hanya di NovelPlus. #whatdresscodefortoday #dayenirsha #loketmerah Publish : Jun 2022 #read at you own risk


Share this novel

Rate this story


Comments

Fido Fido
2022-08-09  1 Replies

Donated 200 nCoins

iza
2022-07-05  1 Replies

alamakk.. jeng jeng jenggg plk.. hihi tq update dear

norena siddik
2022-07-04  1 Replies

Bila nk uptade Sis Nor Syakilla

Nor Syahkilla

1856 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience